Taigi, jau supratote, kad nenugalimą kovos menų čempioną, vieną geriausių pasaulio kikboksininkų, pravarde Kuvalda, šiandien pamatysite kiek kitokiame amplua. Tai ringe jis agresyvus kovotojas, o gyvenime – rūpestingas trijų dar visai mažiukų vaikų tėvas, kuris, deja, po dešimties laimingo gyvenimo metų, neseniai su savo žmona Airine išgyveno skyrybas.

Dar prieš porą metų Sergejus dalindamas interviu neslėpė džiaugsmo, kad turi tokią gausią šeimą – du sūnus ir mažytė dukra buvo didžiausia išsipildžiusi jo gyvenimo svajonė. Todėl ne vieną nustebino žinia, kad po dešimties metų gyvenimo kartu Maslobojevai skiriasi. Šiandien Sergejus neslepia – jam teko išgyventi sudėtingą ir kupiną liūdesio gyvenimo etapą.

Sergejus Maslobojevas

„Tai faktas, kai 10 metų išgyvenęs su žmogumi, tai kur nebus liūdesio. Pats tas faktas, kad buvo šeima, dabar kažkas keičiasi. Faktas, kad jis buvo, normalu. Netgi kai aš priėmiau sprendimą, aš galvojau, kaip pateikti viską vaikams“, – sako pašnekovas.

36-erių Sergejus sako, kad santykiuose tiek daug pykčių ir nesutarimų, nes mes visi turime susikūrę itin daug lūkesčių kito žmogaus atžvilgiu. „Niekas niekam nieko neprivalo. Net jei aš tau padariau gera, tu neprivalai man atsakyti tuo pačiu“, – sako sportininkas.

Sergejus patikina negalintis suprasti vyrų, kurie po skyrybų piktybiškai neišlaiko vaikų ir su jais beveik nebendrauja.

Sergejus Maslobojevas

Sportininkas pastebi, kad dabar su vaikais praleidžia netgi daugiau kokybiško laiko, kurį susiplanuoja iš anksto, jei tik išeina, atideda darbus į šalį, ir tiesiog būna su jais.

Sergejus nesikuklindamas sako – kovoje lygių jam Lietuvoje nėra. Tačiau prireikė labai daug metų ne tik patikėti savo sėkme, bet ir suvaldyti jaudulį, kai tenka išeiti į ringą ir pakelti rankas prieš didžiulę gerbėjų minią.

Sergejus Maslobojevas

Be to, žinomas vyras neslepia – jo pergalės ir laimėjimai priklauso ir jo šeimai, kuri visada taikėsi prie jo dienos rutinos.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše. Atvirai – apie gyvenimo pokyčius ir čempiono charakterį. Ar daugkartinis čempionas kada nors verkia?

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)