O pats Marius ko gerai tikrai matytas tiems, kurie bent truputį domisi žvaigždžių gyvenimu. Šis 29-erių jaunas vyras organizuodavo paslaptingus žvaigždžių vakarėlius, į kuriuos susirinkdavo šalies gražuolės ir pramogų pasaulio liūtai. Tačiau štai, jau antrus metus Marius gyvena Antazavės kaime. Ir šiandien sutiko atvirai papasakoti, kodėl jo gyvenimas pilnas kontrastų.

„Supratau Mariau, atsipeikėk, tu nesi pasaulio bamba. O buvo laikas, kai taip jaučiausi. Varai ir viskas tau po kojomis. Ten buvo riba, kai ji buvo tiesiog peržengta. Aš tiesiog būčiau, nežinau, nušokęs nuo stogo iš laimės“, gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako pašnekovas.

Keliautoju prisistatantis Marius iki šiol buvo retas svečias Tėvynėje, bet kai jau atvykdavo, tai su trenksmu.

Mariaus pajūryje organizuotas paslaptingiausias Lietuvos festivalis „Pudra“ buvo vertinamas dviprasmiškai taip, žvaigždės iš tiesų į jį keliavo pasirinkusios prašmatnius įspūdingus kostiumus, tačiau nevengė socialiniuose tinkluose demonstruoti, kaip laisvai ten liejasi alkoholis, o dėl dieną ir naktį grojusios muzikos bei organizatorių nepaklusimo policijos pareigūnams, festivalio rengėjams buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Besilinksminančią kompaniją yra tekę tramdyti ne tik pačiam Palangos merui, bet ir generaliniam policijos komisarui.

Kai po metų Palangos savivaldybė viloje „Auska“ nebeleido organizuoti šio renginio, Marius įpykęs prasitarė žurnalistams, kad „Pudros“ dalyviai per kelias dienas kurorte palikdavo daugiau pinigų, nei „cepelinų konkurso dalyviai per metus“.

„Visko buvo daug svaigalų, visokių draugų ir žmonių kažkokių, kurie tau šypsosi, o už nugaros peilį laiko. Ir taip išėjo, kad kažkaip atsidūriau čia“, prisimena jaunas vyras.

„Žmonės, pirkite Antazavėje žemės ar sodybą, nes jei man neatsibos, po dešimt metų čia bus labai krūta vieta“, sako Marius. Ir negali su juo nesutikti Mariaus čia organizuojamas stovyklas itin pamėgo lietuviai. Viena skirta draugams, kita tėčiams ir vaikams. Pas Marių į Antazavę atvyksta žinomi žmonės, mielai ima meškerę į rankas, ir plaukdami valtyje filmuojasi Mariaus „Youtube“ kanalui.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją