Tačiau Simona patikina, kad niekada neieškojo turtingo vyro, kuris jai suteiktų patogų gyvenimą, o pati savo rankomis tokį susikūrė. Ir netgi šiandien, kai vis dažniau kalbama apie ateisiančią ekonominę krizę, Simona turi nemažai patarimų, kaip jai pavyksta sutaupyti.

Nors daugiau nei 10 metų Simona buvo vienu geidžiamiausių apatinio trikotažo modelių pasaulio mados sostinėse, per dieną uždirbdavusi tūkstančius, ji geriau nei bet kas kitas moka skaičiuoti pinigus ir taupyti.

„Tau jau trisdešimt keli metai, ir jau esi pensijoj. Buvo šokas, kai tu pastovias geras pajamas gaudavai, pastoviai keliaudavai, dirbdavai, buvai įsivažiavęs į tokį ritmą, o jis absoliučiai pasikeitė. Aš nebekeliauju tiek, tiek nebedirbu, aš tiek daug pajamų negaunu.

Tai pačioje pradžioje buvo tam tikras šokas ir aš naktimis gulėjau ir galvojau, tai ką aš dabar dirbsiu, tai ką aš dabar darysiu“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako Simona, kuri baigusi modelio karjerą sukūrė sėkmingą verslą – drabužių „Sbys“ prekės ženklą.

Simona sostinėje turi erdvų trijų kambarių butą netoli Katedros, kurį galėjo įsigyti dirbdama modeliu bei vairuoja prabangų automobilį. Ir šiandien ji išties džiaugiasi, kad vietoj brangių suknelių dar prieš ketverius metus sumokėjo visą paskolą, ir šiandien gali pragyventi ir nedaug uždirbdama.

„Aš nuo 17-os metų save užauginau, mes, kai tėvai išsiskyrė, kai mama tėvą paliko dėl neištikimybės, išėjome į absoliutų skurdą ir aš puikiai žinau, ką reiškia nevalgyti dvi paras. Aš bijau, kad man gyvenime tai nepasikartotų, todėl esu pasidėliojusi savo finansus taip, kad ne vienerius ir ne dvejus metus turėčiau iš ko gyventi, net ir nieko neveikiant ir tiesiog žiūrint televizorių, tiesiog ant lovos gulint.

Manau, kad visiems reikėtų, nesvarbu, kiek tu pinigų šį mėnesį uždirbai, pasispausk tą diržiuką. Nes vis tiek ateis tie laikai, kada bus sunkiau. Va praėjo 10 metų krizė, dabar vėl ateis krizė“, – sako Simona.

Modelio karjerą baigusi Simona prieš ketverius metus lietuviams pristatė savo laisvalaikio aprangos prekės ženklą. Tiesa, ji iki šiol tai vadina daugiau savo hobiu nei verslu.

Simona neslepia, per karantiną mažai kas pirko jos kuriamus drabužius. Ne kiekvienas lietuvis gali sau leisti už laisvalaikio kostiumą, puoštą kristalais, kokiu per savo koncertus vilkėjo net ir Egidijus Dragūnas. Juk jis kainuoja kelis šimtus eurų, „Taikausi prie situacijos, todėl nusprendžiau nuo šiol kurti ir pigesnę, visiems prieinamą drabužių liniją“, – sako Simona.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (80)