Tačiau vienas netikėtas įvykis per akimirką apvertė jo gyvenimą aukštyn kojomis, kai mokytojas vieną rytą buvo užpultas savo laiptinėje, laukiantis lifto. Kaip vėliau parodė vaizdo kameros, ko gero aukštu žemiau gyvenančio kaimyno. Vėliau specialistai nustatė, kad pastarasis turi psichikos sutrikimų ir nėra pakaltinamas.

11 dūrių peiliu tiek medikai siūdami Nerijaus ranką, galvą ir veidą suskaičiavo. Nors užpultasis gynėsi kaip įmanydamas.

„Aš labai mylėjau gyvenimą. Ir būtent tą patį rytą, kad kai mane užpuolė, viskas pasikeitė. Aukštyn kojom visiškai viskas vertėsi. Tiesiogine prasme viskas sustojo.

Anksčiau visur tavęs pilna. Ir paskui atsibundi reanimacijoje ir tu girdi tą garsą, pyp, pyp. Man skauda. Labai baisiai skauda viską, ir galvoju, kaip aš gyvensiu toliau“, prisimena Nerijus.

Net ir pabėgęs nuo užpuoliko Nerijus ko gero būtų tiesiog nukraujavęs savo bute, jei jame nebūtų Nerijaus žmonos Redos, Klaipėdos universiteto mokslininkės.

Nerijus sako, kad Klaipėda jam labai patinka. Uostamiestis tapo dar savesniu, kai jis su žmona įsigijo savo butą.

Dažnai mes linkę skirstyti savo gyvenimą į etapus, brėždami ribą tarp svarbiausių gyvenimo įvykių iki santuokos ir po jos, iki susilaukiant atžalų ar panašiai. Tuo tarpu Nerijus patikina, kad jo gyvenimas prieš užpuolimą ir po jo tai tarsi dvi skirtingų dėlionių dalys.

Nerijus su žmona patikina labai besidžiaugę tokiu pirkiniu. Tačiau savo naujuose namuose pagyveno vos keturis mėnesius.

Naujakurių džiaugsmas nuosavais namais ilgai netruko. Po žiauraus kaimyno užpuolimo Nerijus patikina jautęs didžiulį nerimą ir tiesiog nebegalėjo grįžti į savo namus, ir pamatyti laiptinę, kurioje vos nebuvo nužudytas.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)