Prieš ketverius metus subyrėjo antroji Sauliaus ir jo žmonos Ugnės santuoka. Po 25-erių bendro gyvenimo metų Saulius sakė, kad jis tenorėjo po darbų sėdėti ant sofos priešais televizorių ir nedalyvauti visuomeniniame gyvenime, o tai labai nepatiko jo žmonai. Bet iš tiesų, jis prisipažįsta nė vienai savo gyvenimo moteriai nebuvęs pavyzdingu vyru – jis buvo neištikimas ir niekada nebuvo šeimos žmogumi.

„Apskritai šauliai nėra šeimos žmonės, aš toks nesu iš prigimties. Šeimos tokio suvokimo, kad ten susėda prie stalo tėvas su motina, vaikai – tai ne man. Ir aš suprantu, kad moteriai tai tikrai yra nepriimtina, bet aš šitoj vietoj nieko negalėdavau sau padaryti. Man nusibosdavo, aš negaliu rutinos pakęsti. Tai yra baisiausias dalykas, kas pjauna gražiausius jausmus, ta buitis idiotiška. Ta romantika dingsta, ir tada prasideda gyvenimas, kad reikia. Nėra šito žodžio reikia, reikia išbraukti apskritai visiems iš savo leksikono. Kodėl aš dabar čia turiu aukotis vardan to kito žmogaus. Kam? Niekas tų aukų tavo negrąžins, niekas.“ – sako Saulius.

Paklaustas, ar naujai mylimajai nebuvo sunku patikėti žinomo aktoriaus jausmais, kai jo reputacija nebuvo itin gera, Saulius pratrūko: „Atsakykit man į šitą klausimą – o kas yra ta reputacija? Kodėl iš karto galvojama, kad jeigu tu turi daugiau tų moterų, tai čia jau bloga reputacija. Man atrodo atvirkščiai – čia yra gera reputacija, normaliam sveikam vyrui. Visa tai ne tik kad nepakenkė mano įvaizdžiui, net padėjo jam“, – sako žinomas aktorius.

Saulius po skyrybų išgyveno juodžiausią periodą savo gyvenime. Jis patikina užsidaręs nuo žmonių, kone kasdien vartojęs alkoholį, bei galvojęs apie pasitraukimą iš šio gyvenimo. Ir netgi kai Saulius viešai prisipažino pakeitęs gyvenimo būdą ir nustojęs gerti, jis policijos pareigūnų buvo sulaikytas neblaivus už vairo.

Tačiau kodėl Saulius buvo nusprendęs nebeįsimylėti ir kas jį privertė persigalvoti?

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – naujas interviu su gerai žinomu, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiu žmogumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)