„Neskubėkite moterų, kurios domisi vyro finansiniais pajėgumais, vadinti barakudomis. Tai ne barakudos, o tiesiog išmintingos moterys, sako Darius. O kad vyras būtų pasiruošęs santuokai, jį turi supti vedę draugai, o ne plevėsos.“

Pasak santykių eksperto, pinigai yra labai svarbus faktorius santykiuose, ir jau laikas būtų nustoti tą neigti.

„Pinigai suteikia saugumo jausmą, kuris labai svarbus ilgalaikiuose santykiuose. O merginas, deja, dažnai apakina įsimylėjimas, laidoje „Kasdienybės herojai“ sako lektorius. Todėl moterys iš karto turi įvertinti, ar mane tenkina šito vyro pajamos. Juk tam tikros pajamos leidžia turėti arba neturėti kažkokį gyvenimo stilių, leisti sau atitinkamas keliones, daiktus ir pagaliau namus.

Aišku, pajamos ateityje gali keistis ir tu niekada nežinosi, kokios bus po 5-10 metų. Bet, tarkim, dabartinės pajamos ar bent minimaliai tave tenkina.

O barakuda yra visai kas kita. Tai yra moteris, kuri turi specialią strategiją, nutaikytą į specialų vyrą, kurį ji pasirinko pagal atitinkamus jo pajamų ar įmonių standartus. Ir nori iš jo vienais ar kitais būdais tuos pinigus išvilioti. Ir tada vienaip ar kitaip pasitraukti.

Moteris, kuri vertina save ir planuoja ilgalaikę perspektyvą, jokiu būdu nėra barakuda. Moteris žiūri, ar šitas vyras sugebės patenkinti mano norus, ar šitas vyras sugebės mane išlaikyti. Mes nekalbame apie norus ir svajones bendrąja prasme, mes kalbame apie konkrečius poreikius“, sako santykių ekspertas.

„O praėjus įsimylėjimui, prasideda kovos ir charakterio šlifavimai, sako Darius. Tik tuomet pasirodo visos mūsų praeitų santykių patirtys, vaikystės traumos.“

Vieni mokslininkai teigia, kad įsimylėjimas tetrunka pusmetį, kiti šį laikotarpį prailgina iki trejų metų. Bet faktas, kad jis praeina. O kas būna tuomet? „O tuomet ateina realybė, sako Darius. Ir moterys, atėjusios į mano kabinetą, neretai pasako, kad santykiai subjuro dėl to, kad jų vyrai uždirba per mažai.“

Tačiau kuo čia dėti tie vyrų finansai? Nejaugi šiuolaikinės moterys nesugeba užsidirbti savo poreikiams pačios? Ką į tai atsakys pašnekovas? Ir kodėl jis pritaria povedybinėms sutartims?

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)