„Aišku, kad užgavo, kaip gali neužgauti, jeigu tu tampi raguotas, tai yra natūralu. Tai yra nesmagu. Bet kokiu atveju, tai liūdina. Bet, matyt, taip turėjo būti“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako žinomas vyras.

Jis nepritaria nuostatai, kad dėl skyrybų kalti abu: „Mano manymu, aš neturiu savęs kuo kaltinti ir dėl skyrybų. Aš turiu savo charakterį, taip, aš nesu lengvas žmogus. Bet tu gyveni su žmogumi ir tu matai, koks jis. Galų gale, kai tu renkiesi, matai, ką renkiesi, su kuo tu gyveni. Tai kokio velnio, matydamas to žmogaus trūkumus, tu pradedi su juo santykius?"

Pavasarį po septynerių metų santuokos Rolandas išsiskyrė su 22-ejais metais jaunesne žmona Vaida. Ir nors pora jau dvejus metus gyveno atskirai, skirtis jie delsė.

„Gal nenorėjome skirtis, gal aš nenorėjau, gal ji, nežinau. Niekada apie tai negalvojau. Eina tas gyvenimas ir tu bandai jį sureguliuoti taip, kaip tu galvoji tą minutę. Ir aš gi sakau, man labai nepatinka kino filmai, kurie būna tolygūs. O gyvenimas yra su emocijomis – kyla, nusileidžia, su skausmu, su džiaugsmu, dėl to tie dveji metai buvo tokie – jie buvo visiški kalneliai. Buvo ir džiaugsmo, buvo ir išsiskyrimo, ir pykčio. Buvo visokių niuansų, pokalbių, juk tai yra šeima. Yra vaikas“, – sako R. Skaisgirys.

Rolandas sako tiesiai šviesiai – draugais jie su žmona neliko: „Ne, tikrai ne. O kam? Ta prasme, mes turime savo gyvenimus. Jeigu aš suvokčiau, dėl ko galėtume būti draugais, tai gerai, bet aš, pavyzdžiui, nesuvokiu. Man to nereikia. Gerai, gali būti klausimas, kad gal sūnui reikia, bet, manau, kad ne. Pagal tai, kaip mes gyvename, sūnus turi ir mamą, ir tėtį, jis leidžia laiką su mama ir su tėvu. Mes dalinamės vaiko priežiūra. O gyvenimas parodys, kiek to laiko mes praleidžiame“.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (89)