„Jeigu kas ir buvo mano santykiuose, aš visada kaltinu tik save, aš niekada nekaltinu kito“, – pradėdamas pokalbį apie po aštuonerių metų nutrūkusią santuoką patikina Ramūnas.

Kaip gi atrodo tas viengungio gyvenimas ir ar nespjauna Ramūnas į tokią mintį, kad kada nors vėl ves?

„Ne, tai aš nespjaunu. Aš toks žmogus, jeigu sportuoju, tai sportuoju, jeigu ilsiuosi tai ilsiuosi, jeigu myliu, tai irgi visa širdimi“, – sako Vyšniukas.

Ramūnas visada skyrėsi nuo kitų sportininkų, kurie vengia žiniasklaidos dėmesio. Ramūnas ir humoro televizijos laidą su dviem blondinėmis vedė ne vienerius metus, ir mėgdavo žvaigždžių vakarėliuose apsilankyti. Sportininkas neslepia – žinomumas išties jam buvo malonus, juk kas galėtų atsisakyti bendravimo su, pavyzdžiui, Vytautu Kernagiu ar Valdu Adamkumi?

„Sportas man daug davė ir vidinės stiprybės, ir, aišku, finansinės naudos. Ir tas vardas man toliau gyvenime padeda“, – sako žinomas sportininkas.

Prieš šešerius metus pasitraukęs iš profesionalaus sporto Ramūnas pradėjo kurti vieną po kito nuosavus verslus – informacinių technologijų, buvo Klaipėdoje atidaręs kavinę, kur siūlė patiekalus po vieną eurą, o vėliau sveiko maisto restoraną.

Ramūnas Vyšniauskas

„Verslą pradėjau kurti nuo vienos knygos. Kadaise perskaičiau tokio žymaus rusų sunkiaatlečio knygą ir nuo tos dienos pradėjau sportuoti, tai perskaitęs Steave Jobso biografiją pradėjau verslą. Pradėjau verslą nuo informacinių technologijų, padarėme serverių duomenų centrą. Pradėjau verslą, apie kurį išvis nieko neišmaniau, absoliučiai nieko. Tai tas kelias mano irgi toks kaip ir sporte, taip labai vingiuotas, – sako Ramūnas. – Tačiau aš niekada nesuabejojau savimi. Ir jeigu man yra blogai, aš niekada neapkrausiu kitų. Aš žinau, kad problemas sprendi pats. Ir aš taip susitariu su savim ir viskas, dabar einu tuo keliu. Jeigu tas kelias nepavyko, tai einam kitu keliu.“

Galbūt daug ką Lietuvoje nustebino, kad žinomas vyras nesidrovėdamas kalbėjo apie jį ištikusias nesėkmes, bankrutavusius verslus bei apie patirties stoką, kai tenka po daugybės metų, praleistų sporto salėje, pradėti gilintis į dalykus, kurių gal net ir neišmanai.

Jau porą metų prekybos centruose ir degalinėse galima įsigyti Ramūno įmonėje sukurtų gaiviųjų gėrimų iš arbūzų ar kokosų.

„Per Verygą sužlugo mano restoranų verslas. Kaip galėjau tai numatyti“, – retoriškai klausia Ramūnas.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)