„Aš išvažiavau iš Lietuvos aštuoniolikos, gyvenau Estijoje. Po to gyvenau Latvijoje. Praktiškai su Lietuva darbais nesu susijęs. Aš čia esu žinomas kaip muzikantas, dainininkas. Nežinau, rašytojas. Velnias žino, ką ten žmonės apie mane įsivaizduoja, bet iš tikrųjų aš esu neblogai išsilavinęs ekonomistas ir visą gyvenimą su programine įranga dirbau. Bet aš nebuvau versle susijęs su Lietuva niekada.

Aš visą gyvenimą dirbau IT draudimo sektoriuje. Mano įmonės, kurias aš kūriau arba kurioms vadovavau, visą gyvenimą darė programinę įrangą draudimo bendrovėms“, laidoje „Kasdienybės herojai“ pasakojo Tomas.

Tomas net nelygina gyvenimo kitose šalyse ir Lietuvoje. Jis viskuom kitoks.

„Man lengviau yra dirbti tokiame tradiciniame versle ir nebūti žinomam. Sudarinėti sutartis Londone arba Stokholme, kurios yra susijusios su informacinių technologijų paslaugomis, negu vaikščioti po Lukiškių aikštę, kai kažkas įbeda žvilgsnį ir žiūri. Arba galvoja, kur aš jį mačiau. Man labiau patinka būti nežinomam negu žinomam“, sako laidos herojus.

Metų pradžioje praūžusiuose M.A.M.A apdovanojimuose Tomui buvo patikėta kartu su dainininke Juste Arlauskaite-Jazzu vesti apdovnojimų ceremoniją. Atrodytų, tai puikus įvertinimas, tačiau Tomas sako tik dar kartą supratęs, kad nemėgsta būti dėmesio centre.

„Yra žmonės, kurie tam yra gimę, tam sutverti. Aš nesu tam sutvertas.

Aš nepasakyčiau, kad aš drovus, bet gal nejauku kažkuriuo metu. Aš tą galiu daryti, bet man tai yra darbas. Vat aš supratau eilinį kartą po M.A.M.A apdovanojimų, kur mes vedėme su Juste. Ji yra stipri. Ji tikrai gimus būti žvaigžde, ir tokių žmonių Lietuvoje nemažai. Aš nesu toks. Aš gal talentingas, galiu tą dainą parašyti, tekstą kažkokį įdomų, įžvalgą padaryti“, sako T. Sinickis.

Kodėl Tomas Sinickis nenori būti pramogų pasaulio dalimi?

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją