Prieš kelias dienas žiniasklaidoje pasirodė žinia, kad Marius už visas savo santaupas neseniai įsigijo kotedžą, o paskelbus karantiną nebeturi pinigų jam įsirengti.

Marius kviečia užeiti į vidų ir įsitikinti – ne taip jau blogai jis ir gyvena. Per šias Velykas sumontuota didžiulė prašmatni virtuvė, ir nors beveik 130 kvadratinių metrų name dar trūksta keleto baldų, jis beveik įrengtas, todėl Marius prašo jo tikrai negailėti.

Tačiau šią savaitę žiniasklaidoje pasirodė netgi ir lietuvių pasipiktinimų, neva Jampolskis nemoka gyventi, nes daug uždirba, tačiau juodai dienai vis tiek nesusitaupo.

41-erių Marius neslepia namams iš tiesų išleidęs visus turėtus pinigus ir dar paskolą pasiėmęs, tačiau tiek jis, tiek jo žmona Renata bei dukra Viltė namuose praleidžia nemažai laiko, tad jiems visai nesinorėjo taupyti namų sąskaita. Prieš tai toli už miesto gyvenęs Marius neslepia naujus namus pirkęs tam, kad būtų lengviau žmonai.

„Pasidarė truputį per sunku mano žmonai būti ne mieste. Nes vis tiek visą tą ūkį, būkim biedni, bet teisingi, ji turėjo pati prižiūrėti“, – Delfi TV gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ pasakoja Marius.

Ne paslaptis, kad kone visi scenos žmonės per karantiną neteko darbo. O kada bus galima nueiti į spektaklį ar koncertą, kol kas neaišku. Ekspertai gąsdina, kad atlikėjai gali darbo neturėti ir iki kitų metų. Marius taip pat neslepia per visą karantiną negaunantis jokių pajamų.

Tačiau nepaisant sudėtingos finansinės situacijos, Marius karantino nedramatizuoja ir sako išgyvenantis iš tiesų ypatingą laikotarpį – jis pagaliau turi laiko mokytis ir gilintis į tuos dalykus, kuriems iki tol dėl darbų gausos neturėjo laiko.

„Tie, kas iki šiol skundėsi, kad neranda laiko knygų skaitymui ir ilgiems pasivaikščiojimams, tegul dabar savęs nuoširdžiai paklausia, tai kiek jie knygų perskaitė per beveik du karantino mėnesius?“, – sako Marius.

Marius džiaugiasi, kad dabar internete gali rasti tiek medžiagos, kad neišeidamas iš namų gali ir naują specialybę įgyti, ir universitetą baigti. „Viską rinkitės pagal rekomendacijas žmonių, kurie jums yra autoritetas, kitaip pasiklysite informacijos šiukšlyne“, – pataria Marius.

Marius neslepia jau seniai norėjęs išbandyti save už kadro, todėl dabar svajoja parašyti gerą kino scenarijų. O gal ir ne vieną.

Prieš daugiau nei metus Marius stipriai pakeitė gyvenimo būdą. Aktorius sporto salėje su treneriu plušo bent keturis kartus per savaitę po pusantros arba dvi valandas, ir itin sveikai maitinasi pagal trenerio sudarytą valgiaraštį.

Per karantiną sporto klube teko padaryti pertrauką, tačiau Marius jau laukia, kada galės į jį grįžti. Dabar aktorius propaguoja greitąjį ėjimą, ir kai geras oras, aplink namus sostinės pakraštyje apsuka kelis kilometrus.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)