Vis dėlto, moteris patikina, kad išvaizda jai niekada gyvenime kojos nepakišo – priešingai – padėjo išgarsėti, o vėliau, įgudus gražinti ne tik save, bet ir kitas moteris bei tapus vizažo meistre, leido neblogai užsidirbti ir pradėti savo verslą.

Delfi TV laidoje „Kasdienybės herojai“ Oksana atskleidžia visas paslaptis, kiek gi per mėnesį kainuoja jos grožis ir juokdamasi nuogąstauja, kad jos vyrui, krepšininkui Simui Jasaičiui, šių skaičių geriau negirdėti.

Oksanos Pikul grožio namai dėl pandemijos patyrė išties daug nuostolių. Moteris džiaugiasi nors dėl to, kad įsigijo nuosavas patalpas Vilniaus Naujamiesčio rajone ir nereikėjo mokėti už nuomą. Oksana rado ir daugiau pajamų šaltinių – atidarė internetinę parduotuvę bei konsultavo moteris, kokias grožio priemones pasirinkti.

Oksana tik juokiasi iš daug metų jai klijuotų kvailos blondinės ir vyro išlaikytinės etikečių. O kadaise mūsų laidai yra prisipažinusi, jog buvo etapų, kai ji uždirbdavo daugiau už savo vyrą Simą.

Prieš du mėnesius Oksanai buvo atliktos net kelios plastinės operacijos – operuoti užkritę akių vokai, atliktas kaktos patempimas bei veido atjauninimas specialiais siūlais. Kai kam tai gali atrodyti itin skausminga ir nemalonu, tačiau moteris patikina šiais savo pokyčiais itin besidžiaugianti.

Prieš tai Oksana yra didinusis krūtinę bei operavusis nosį, o ir šiandien patikina, jog gali būti, kad tai – dar ne pabaiga.

Kad nesitingėtų kasdien daug dirbti, Oksana siūlo save motyvuoti maloniais ritualais. Pavyzdžiui, ji turi tradiciją kiekvieną rytą atvykusi į darbą ramiai išgerti skanios kavos, ir vien dėl to į darbą važiuoti tampa linksmiau.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (242)