Juozas šį laiką vadina gražiausiu savo gyvenime, tačiau interviu pradeda nuo kiek skaudesnės išpažinties. Tam, kad atskleistų, kokia iš tiesų yra nematoma scenos žmonių gyvenimo pusė.

Nors Juozas nėra dažnas žvaigždžių vakarėlių lankytojas, jis patikina visada jautęsis sėkmingu – tiek, kai dainavo folkloro grupėje „Ventukai“, tiek ir prisijungęs prie Agirdo Radzevičiaus grupėje „Patruliai“. Tačiau sėkmė turėjo savo kainą. Iki pažinties su jo gyvenimo būdą pakeitusia Gražina, dainininkas šiandien prisipažįsta buvęs pačiame savo gyvenimo dugne.

„Aš sėdėdavau vienas namuose po kelias dienas. Taip, alkoholis būdavo, aš ir vienas pats atsigerdavau, man nieko nereikėdavo. Ir laukdavau, gyvendavau tarp koncertų. Ir man jau tai buvo labai žemas kritimas“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako Juozas.

Fotosesijos akimirka / Foto: Asta Pažereckaitė

Iš Akmenės kilęs Juozas muzikos keliu pasuko dar būdamas vaikas, kai prieš 23-ejus metus pradėjo dainuoti tautinės muzikos ansamblyje „Ventukai“. Televizijos projektuose „Ventukai“ greitai išpopuliarėjo, nes pramogų pasaulyje visai jauni folkloro atlikėjai buvo kažkas naujo.

34-erių Juozas nė neabejoja, kad visi stereotipai apie scenos vyrus yra ne iš piršto laužti. „Iki pažinties su Gražina vakarėliai, alkoholis ir nerūpestingas gyvenimas man buvo kur kas svarbiau nei stabilumas ir įsipareigojimai“, – sako Juozas.

„Mano gyvenimas buvo padrikas. Aš grįždavau paryčiais, vartojau daug alkoholio, o iš lovos išlipti sugebėdavau tik po pietų“, – prisimena Juozas, prieš pusantrų metų kardinaliai pakeitęs savo gyvenimo būdą.

Juozas Butnorius / Astos Pazereckaitės nuotr.

„Tie rytiniai, paryčių grįžimai, alkoholis, sėdėjimai iki ryto. O dabar suradęs šeimą, aš sugalvojau, kad pabandysiu tris mėnesius nevartoti alkoholio ir sportuoti. Ir tai jau tęsiasi pusantrų metų. Mane palaiko žmona ir mes truputį kitokį gyvenimą pradėjome matyti. Pradėjome matyti tą blaivų, tokį tikrą. Mes supratome, kad ir be alkoholio galima labai puikiai laiką praleisti, su žmona nuvažiuojame, kad ir į kažkokią šventę, pabūname, bet mes kitą dieną puikiai blaiviomis galvomis galime važiuoti kažkur į ekskursiją ar pasivaikščioti. Taip pasikeitė mano gyvenimas. Niekada gyvenime negalvojau, kad aš atsisakysiu alkoholio“, – prisipažįsta Juozas.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)