Dabar Natalijai – ypatingas gyvenimo etapas. Prieš penkerius metus ji dramatiškai ir skandalingai skyrėsi su savo vyru, žinomu verslininku Sigitu Martinavičiumi.

Vėliau puoselėjo meilę „Estetus klinikos“ vadovui Dariui Meilučiui, tačiau ir šie santykiai nutrūko.

Tiek gyvendama santuokoje, tiek ir vėliau Natalija nevengė demonstruoti prabangaus ir patogaus gyvenimo.

„O žinot, aš galvoju – turbūt vyrai lepina moteris tas, kurios moka save taip pateikti, kad joms norisi padėti.

Dėmesio man netrūksta, aš turiu labai daug skirtingų draugų, įvairiose pasaulio vietose. Gal todėl, kad mano sudėjimas toks. Smulkutės moteris.

Gal aš moku paprašyti pagalbos, kada man jos reikia, bet tikrai nepiktnaudžiauju. Bet su didžiausiu dėkingumu priimu, kai man padeda“, – laidoje „Kasdienybės herojai“ mąsto pašnekovė.

Natalija Martinavičienė

Moteris neabejoja, kad sunkiausia nelaimės ar nesėkmės akimirkoje susitarti su savimi. Po skyrybų ji mintis valė ilgais pasivaikščiojimais – kasdien po 10 kilometrų. „Naudinga ir galvai, ir užpakaliui“, – juokdamasi sako Natalija.

„Aš sau dabar atrodau visiškai nuostabi ir tobula. Anksčiau aš norėjau atrodyti tobula.

O dabar aš niekam nieko įrodyti nenoriu, nes aš žinau, kas aš esu, ir aš esu sau tobula. Kaip aš, galiu sukurti šeimą, kokia aš esu susikaupusi darbe, kokią galiu sukurti atmosferą, jaukumą ir kitus dalykus. Aš žinau, kad tai aš padarau tobulai – esu visiškai tikra dėl savęs.

Natalija Martinavičienė

Aš galiu būti visokia. Aš moku mėgautis prabanga, bet galiu ir visai paprastai su kuprine keliauti“, – patikina žinoma moteris.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)