Sandrute ji ir liko didelei daliai visuomenės, tačiau šiandien ji subrendusi dviejų vaikų mama ir visai nepanaši į naivią kaimo mergaitę. Gal dėl to, kad nuo to laiko gyvenimas jai nepagailėjo itin sunkių išbandymų.

Tačiau kodėl garsiosios reklamos neatidarė jai durų į išsvajotą karjerą?

33-ejų Karolina patikina nuo paauglystės girdėjusi, kad yra artistiška, todėl pramogų pasaulis kaip tik jai. „Mis Lietuva“, „Olialia“ mergaičių atranka vienas projektas sekė kitą.

„Aš viską dariau. Man viskas buvo labai įdomu. Jūra iki kelių, kaip sakoma“, laidoje „Kasdienybės herojai“ sako pašnekovė.

Jau būdama dvyliktoke mergina pamokas iškeisdavo į filmavimus. Karolina aktorės duonos ragauja nuo aštuoniolikos, kai pradėjo filmuotis anuomet populiarioje televizijos laidoje „Ambrozijos TV“.

„Aš taip supratau savo įmanomą karjerą ir tikrai bandžiau viską, ne viskuo didžiuojuosi, gal ne į visus projektus reikėjo eiti, bet tikrai visur labai gerą patirtį susirinkau“, sako moteris.

Šiuo metu Karolina filmuojasi Norvegų seriale. Taip pat yra nusifilmavusi prancūzų reklamoje, sukūrė keletą vaidmenų ir užsienio filmuose.

Bet vis dėlto įsimintinas Sandrutės vaidmuo Karolinai netapo tramplynu į aktorines aukštumas. Savo talentą mergina kaskart atrankose turėjo įrodinėti iš naujo. Ir gal netgi priešingai ryškus charakterinis vaidmuo uždeda antspaudą, ir prodiuseriams tampa sunku aktorių pamatyti kardinaliai kitokiuose amplua.

Karolinos kelias į aktorystę iki šiol nėra toks jau sklandus ir lengvas. Per pastaruosius keliolika metų ji toli gražu ne tik vaidino, o yra dirbusi ir padavėja, pardavėja-konsultante, barista, laidų redaktore, įkūrė ir savo gėlių verslą. Tačiau patikina supratųsi, kad turinio kūrimas internete ir aktorystė jai mieliausi.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją