Neseniai Viktorija supykdė nemažai moterų pasakydama, kad nors aptempti džinsai yra ne vienos iš mūsų garderobe, deja, jie tinka tik lieknoms, tiesioms ir tobuloms kojoms. „Nejau rimtai jums gražus toks vaizdas“, – rodydama vienos klientės nuotrauką su džinsais socialiniuose tinkluose savo sekėjų klausė stilistė.

„Yra tokia sąvoka, kaip estetika. Žmogus, visų pirma, savo drabužių dėka turi transliuoti gerą emociją aplinkai ir stengtis, kad jo aprangoje dominuotų estetika. Kai mes vilkime kažką, kas pabrėžia mūsų trūkumus, man atrodo, kad neskanu kitiems žiūrėti. Aš ir konsultacijų metu kalbu su klientu tiesiai šviesiai. Jis žino, ar gali pas mane kreiptis, ar jis atlaikys tą kritiką, ar ne“, – laidoje „Kasdienybės herojai“ sako stilistė.

Žurnalistė Fausta Marija Leščiauskaitė parašė nemažai susidomėjimo sulaukusį tekstą, kuriame itin kritikavo Viktorijos požiūrį. „Taip, ypač gražu bet kokius drabužius apvilkti idealių išmatavimų lėlei, kuri nekvėpuoja, nejuda, kuri nevalgo ir jos pilvas vakarop nepadidėja“, – Delfi portale rašė žinoma moteris.

Ji buvo griežta Viktorijai: „O kad stilistė yra traumuota nerealistiškų standartų, krebžda iš visų keturių pusių. Kriaušės figūrą ji vadina „nesubalansuota“, nemeilė kūno apvalumams ar tiesiog savitumui lenda per pasikartojančius teiginius, kad toks ar anoks drabužis – tik manekenėms“.

Viktorija neretai išgirsta, kad jos darbas paviršutiniškas, tačiau su tuo kategoriškai nesutinka. Juk sakoma, kad niekada neturėsi šanso sudaryti pirmo įspūdžio, ir kai jau turėsite galimybę sužavėti aplinkinius savo erudicija, jie gali būti jau susidarę apie jus nuomonę.

„Jei dvejojate, ar rūbas jums tinka, nusifotografuokite save, ir pasižiūrėkite kritiškai iš šono“, – pataria stilistė.

Viktorija nebijo vaikščioti po Lietuvos parduotuves ir kritikuoti asortimento. Ji dažnai pataria: „Nepirkite šių daiktų, nes kitą sezoną jie jau nebebus madingi“.

„Jei visai nesidomėsite mada, sužavėti išskirtine išvaizda bus sudėtinga“, – sako Viktorija ir patikina, kad viena kita madinga smulkmenėlė gali pagyvinti nuobodžiausią garderobą, o išleisite ne daugiau nei keliasdešimt eurų.

Viktorija patikina, kad šiais laikais į stilistus kreipiasi net ir ne itin dideles pajamas gaunančios moterys, dirbančios biure, ir tiesiog norinčios atrodyti tvarkingai.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (80)