Prieš metus žiniasklaidoje pasirodė skambios antraštės, kad į vieną Kauno viešbutį iškviesta policija ir greitoji pagalba, nes ten sumušta dainininkė Mia.

Moteris patikina, kad praėjo per mažai laiko ir šiandien jai dar per skaudu komentuoti šį įvykį, tačiau sako, kad antraštės neretai būna per aštrios, o realybė – gerokai paprastesnė.

„Tai yra dar visai nesena tema – tai kai truputį pagyvensiu, susigyvensiu su tais dalykais, tada galėsime pakalbėti. Spauda yra toks dalykas, kuris moka arba labai tave pakelti, arba tave labai nuleisti ant žemės.

Vilija Pilibaitytė-Mia

Tačiau aš esu atviras žmogus, nes nesu tiek prisidirbus gyvenime, kaip galėtų atrodyti, kad aš turėčiau kažką slėpti.

Tai yra tiktai akimirka mano kasdienybėje. Vieniems tai yra baisus didžiulis burbulas, o man tai yra tiesiog smulkmena, kuri atsitiko mano gyvenime. Aš apsisukau, pasitaisiau karūną ir einu toliau“, – sako dainininkė.

O Mios gyvenime sudėtingų santykių buvo daug. Sūnaus gimimas dar mokyklos suole būnant nepilnamete, sudėtingi santykiai su jo tėvu. Aistringa draugystė su futbolininku Edgaru Jankausku, vėliau antra santuoka su buvusiu vyru Nerijumi.

Vilija Pilibaitytė-Mia

„Negalėčiau gyventi su nuobodžiu vyru. Kartais, atrodo, geriau kažkoks barnis namuose, kur šiek tiek tos ugnelės įžiebia negu tas, kuris tiesiog gyvena. Tu esi jam kaip baldas. Ir aš esu turėjusi tokį momentą santykiuose. Tai yra košmaras.

Aš esu visiška romantikė, jausmų žmogus ir aš labai spontaniška. Aš galiu šiandien susipažinti, rytoj ištekėti“, – sako dainininkė.

Mia patikina namuose esanti labai žemiška ir šeimyniška moteris, kuriai patinka gaminti maistą, tvarkytis ir rūpintis savo šeimos nariais.

Vilija Pilibaitytė-Mia

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)