Gerbėjai Mią kartais kaltina nuolatos įsiveliant į konfliktus ir blogas kompanijas. Tačiau akivaizdu viena – daugybė įvykių Mios gyvenime susiję su meilės reikalais.

O šiandien ji prisipažįsta – santuoka iki gyvenimo galo ir vienas po kito joje gimstantys vaikai – toks santykių modelis jai būtų be galo neįdomus.

Vilija Pilibaitytė-Mia

„Aš anksčiau labai jaudinausi dėl šito: o Dieve, ką pagalvos kiti, kad aš dabar vėl išsiskyriau. Vėl naujas vaikinas. Gal nerodyti? Bet tiesiog laikui bėgant aš suvokiau, kad iš tų žmonių, kuriuos aš turėjau savo gyvenime, aš iš tikrųjų labai daug patirties pasisėmiau. Ir dabar aš esu tikrai pasiruošusi normaliems, tikriems santykiams, kurie, aš manau, bus ilgalaikiai.

Tačiau aš esu iš tų žmonių, kurie niekada nesitaikys ir kentės visą gyvenimą. Ne, aš galiu pakentėti metus, dvejus, trejus, ir jeigu niekas nesikeičia, aš skiriuosi“, – sako žinoma moteris.

Mia patikina, kad antroji santuoka su vyru Nerijumi ją labai stipriai emociškai sutraumavo. „Buvau tokia emociškai sugniuždyta ir taip savimi nepasitikėjau, kad nebenorėjau lipti ant scenos ir dainuoti“, – patikina dainininkė ir prisipažįsta net kelerius metus dirbusi su psichologais, kol pasijuto geriau ir vėl pradėjo dirbti bei kurti muziką.

„Tos Mios, kuri buvo prieš kelerius metus, jau seniausiai nebėra. Aš tapau brandesnė, o mano gyvenimas iš tiesų labai pasikeitė“, – sako 39-erių dainininkė.

Vilija Pilibaitytė-Mia

„Esu linksmo būdo, man patinka atsipalaiduoti ir pasilinksminti, bet tikrai ne kasdien“, – laidoje „Kasdienybės herojai“ apie viešumoje kurį laiką sklandančius gandus sako Mia ir prisipažįsta esanti neabejinga alkoholiui.

„Taip, neabejinga. Aš geriu tiktai gerą ir brangų šampaną. Aš mėgstu pasilinksminti su draugėmis, man faina kartais tiesiog būna išvažiuoti 2 dienoms į gerą viešbutį parelaksuoti, išgerti šampano, nueiti į masažą, pagulėti jakuzi. O kas nemėgsta? Ar yra nors viena moteris, kuri pasakytų – ne? Aš tai tikrai nenorėčiau tokio vakarėlio.

Bet aš netoleruoju tokio dalyko kaip vakare įsipilti taurę vyno ir pasėdėti. Man geriau pasilinksminti išvažiavus, gali būti ir su šokiais ant stalų. Aš esu visiškai normalus žmogus ir nesiruošiu čia sakyti, kad žinokite, tikrai negeriu. Ne, aš išgeriu. Tikrai išgeriu ir tol, kol tai nėra bėda, niekam nepadarau nieko blogo“, – sako pašnekovė.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)