Čia prasideda absoliučiai kiekvienas 55-erių moters rytas. „Prie Astos juoko mes taip pripratome, kad jei jo nesigirdi, treniruotė primena šermenis“, – sako trenerės.

„Atėjo nuostabus laikotarpis, savęs pažinimo, savęs įsimylėjimo ir priėmimo“, – taip itin atvirą interviu laidoje „Kasdienybės herojai“ pradeda žinoma moteris.

„Aš gyvenau su žmogumi, kuris pastoviai, kasdien prašė įrodyti, kad aš jį myliu. Jeigu žmogus savęs nemyli, jis visą laiką prašo iš aplinkos įrodymo. Tai pradžioje tu pamilk save, sau atleisk, ir viskas aplinkui tada tvarkosi. Ir aš nebeturiu laiko bet kokioms draugystėm“, – patikina Asta.

Trakų rajone gyvenanti Asta viena augina vaikus. Du vyresnieji jau sukūrė šeimas, tad namuose auga jau tik du mažiausieji. Gyvenimas toli nuo miesto Astai labai patinka, nors kartais kelius užpusto taip, kad neįmanoma niekur išvažiuoti.

„Gyvenu taupiai. Daug sau neleidžiu, juk išlaikau dar du paauglius. Viena pati. O paaugliai kaip rimti vyrai valgo jau ne kiaušinienę iš dviejų, o iš 10 kiaušinių. Tai mane labai tas džiugina.

Ir kuo galiu aš džiaugtis, tai tiktai savimi. Kokia aš buvau ir kokia dabar aš esu. Aš sportuoju. Juk tai yra ir valia. Aš šaunuolė. Aš susidėlioju darbotvarkę. Turiu įtemptą grafiką. Aš turiu nuvežti ir parvežti, yra daug atsakomybių. Turi šiltas namas būti“, – sako Asta ir tuoj pat pasijuokia – kad su šiuo gražiu makiažu, skirtu laidai, ji grįžusi namo kraus granules ir dirbs kitus sunkius ūkio darbus.

Asta daugybę metų linksmina lietuvius skirtingais personažais legendinėje televizijos laidoje „Dviračio žinios“. Tačiau daugiau viešumo patikina jau atsikandusi.

„Kažkam aš patinku, kažkam nepatinku. Kiekvienas nori mane padaryti ramesnę, tylesnę, bet tikrai ne, to nebus“, – patikina pašnekovė.

Asta tik nusišypso, kai ją kas nors pavadina drąsia akiplėša. Ko gero tokį įvaizdį šiandien galime vadinti tiesiog labai jautraus žmogaus kauke.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)