Agnės ir jos mylimojo, lenktynininko Ginto Petraus didžiuliuose namuose labiausiai į akis krenta ideali tvarka. Agnė neslepia turinti pagalbininkių, kurios prižiūri buitį ir mažylius.

Agnė sako nebeprisimenanti, kiek kartų šiandien kėlėsi naktį. O dabar, užmigdžiusi vaikus, sėdasi priešais kameras ir netrukus skubės į Seimą.

Kada Agnės vestuvės? Paklausta, ar nesijautė nesaugi gimdydama vaikus be antspaudo pase, Agnė apie sako vyrą atvirai: „Jis nėra tas žmogus, kuris galėtų kažką negero padaryti. Jeigu nepasitikėčiau žmogumi, aš tikrai nesilaukčiau su juo vaikų. Tai, manau, kad tikrai turėjau gyvenimiškos patirties jau nemažai, ir nebuvo man 20 metų, kai priėmiau sprendimus. Tai mano sąmoningi, brandūs sprendimai.“

Agnė ilgai slėpė 16 metų vyresnį mylimąjį. Apie jų puoselėjamus artimus santykius lietuviai sužinojo po to, kai Agnė savo mylimąjį lydėjo į Dakarą Afrikoje. Ne šiaip sau lydėjo, o buvo patyrusio lenktynininko šturmanė.

„Aš saugojau tą žmogų nuo tokio dėmesio ir jam buvau pasakiusi – sakau, ar tu žinai, kas tavęs laukia? Aš jam iš karto pasakiau – na, čia žinok, nebus taip paprasta“, – sako Agnė.

Agnės mylimąjį 51-erių Gintą Petrų galime rasti kasmet skelbiamame žurnalo „Top“ turtingiausių lietuvių sąraše. 2019-aisiais jis buvo 263 vietoje, o turtas įvertintas 16 milijonų eurų.

Agnės mylimasis – 16 metų vyresnis verslininkas Gintas Petrus yra bendrovės „Neptūno vandenys steigėjas“. Prieš ketverius metus verslą pardavęs vyras dabar gali skirti itin daug laiko šeimai.

Abiems Agnės sūnums buvo vos keturi mėnesiai, kai ji pilna koja grįžo į darbą Seime. „Politikės neturi motinystės atostogų“, – sako Agnė ir patikina ėjusi į darbą iki pat abiejų gimdymų. O Gintas jau antrą kartą išėjo tėvystės atostogų.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (290)