Saulėta ir kaitri vasaros diena siauroje Vilniaus senamiesčio gatvelėje. Viename prabangiausių šalies restoranų vyksta pasiruošimo darbai – vakare švęsti gimtadienio čia susirinks išskirtinė publika. „Jauni, stilingi ir gyvenimą mylintys žmonės yra pagrindiniai mano klientai“, – sako floristas ir dekoratorius, jau nuo ryto plušantis su savo komanda.

Ir visas vargas – dėl šio vienintelio vakaro, po kurio kalnai gėlių keliaus į šiukšlyną. Tačiau Mantas iš visų jėgų stengiasi sukurti tokią atmosferą ateisiantiems svečiams, kurios jie nepamirštų galbūt ir visą likusį gyvenimą.

Mantas neslepia – pastaruosius kelerius metus jis jaučiasi išties save realizuojantis, radęs savo vietą po saule, todėl jam nebereikia arogantiškos žvaigždės pozos ir dailių kostiumų.

35-erių Mantas atrodo niekuo nepasikeitęs nuo tų laikų, kai buvo dažnas vakarėlių svečias. Gal tik rengiasi nebe taip puošniai, kaip anuomet. Mantas ir neslepia, kad kasdien devynių ryto jis dieną pradeda sporto salėje.

„Tas žinomumas, kuris man buvo gan malonus anksčiau, dabar yra nubrauktas, – Delfi TV gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybė herojai“ prisipažino Mantas ir neslepia, jog jis pramogų pasaulyje neturėjo nė vieno tokio žmogaus, kuriuo galėtų visiškai pasitikėti ir sunkią akimirką išsipasakoti. – Nereikia visiškai pasitikėti kažkuo vienu. Nes ir geriausi draugai gali išduoti. Aš pasitikiu savimi.“

Mantas jau seniai apleido žvaigždžių vakarėlius, turtingų ponių draugiją, beveik nebedalina interviu ir vengia viešumos. Mantas neslepia visiškai susikoncentravęs į savo darbą, nes turi didžiulių ambicijų – jis siekia būti vienu geriausių dekoratorių visame pasaulyje. Jis jau ir turi ne vieną apdovanojimą. Žinomas lietuvis pripažintas vienu geriausių Pabaltijo dekoratorių.

„Aš tai galvoju, kad ir dabar tos kritikos sulaukiu įvairios. Dieve, ką ta kritika, man tai patinka. Aš esu susitaikęs su tuo, susigyvenęs, manęs nei skaudina, nei žeidžia. Žmonės tiesiog kartais nieko neveikiantys kritikuoja dėl to, kad savęs nėra taip stipriai gyvenime išreiškę, kaip aš“, – apie piktus lietuvių žodžius jam sako Mantas.

Mantas neslepia – pastaruosius kelerius metus jis jaučiasi išties save realizuojantis, radęs savo vietą po saule, todėl jam nebereikia arogantiškos žvaigždės pozos ir dailių kostiumų.

„Oi, man dabar su kaklaraiščiu tikrai pradeda galvą skaudėti, seniau taip nebuvo. Aš jau atpratęs nuo kaklaraiščių, tai jeigu dabar užsidedu, man migrena gali prasidėti. Aš net vieną dieną pagalvojau, kad man reikėtų viso to atsikratyti namuose. Nes pasikeitė požiūris“, – sako žinomas floristas.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ - tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę - interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)