Prieš metus žiniasklaidoje pasirodė naujiena, kad Laima tapo mama susilaukė dukrelės Emilijos. Dvidešimt metų tiek truko moters kelionė link šio tikslo. Peržengusi keturiasdešimtmetį, moteris patikina nuleidusi rankas ir susitaikiusi, kad bus su vyru tik dviese, tačiau kaip pati sako, regis, įvyko stebuklas.

Sulaukus pirmojo dukrelės gimtadienio, šiandien Laima vis dar norėtų gyventi euforijoje ir mėgautis motinyste. Tačiau patikina, kad geras emocijas stipriai temdo aplinkinių požiūris ir reakcijos į 42-ejų mamą. Laima negalėjo nė susapnuoti, kad sulauks tiek patyčių.

„Visos matomos moterys, kone visos jau gimdo virš trisdešimties. O aš gi nepasirinkau, kad sulaukusi keturiasdešimties aš būsiu mama. Man atsitiko taip, ir čia tokia laimė.

Kelionėje irgi buvo atvejis mes tiesiog sėdime restorane, o mūsų mažoji duodasi atsistojusi. Ir man sako o, aš irgi būsiu močiutė, kitą mėnesį, prisimena žinoma moteris. Bet mane išmokė vaiko atėjimas štai ko jei anksčiau tikrai stengdavaisi būti toks žmogus, kuriam tikrai svarbu, ką apie tave žmonės mano ir ką šneka, tai dabar tikrai būsiu tiesmuka kaip man dabar nusiš.... Nes žmonės yra tokie nepraustaburniai. Ir ypatingai moterys.

Jūs neįsivaizduojate, kokius komentarus rašo moterys ir kokius epitetus suranda, kaip jos tave išdurnina iki tokio plintuso lygio. Nes buvo iki tokio lygio nusišnekėjimas, kad surogatinė mama pagimdė, nes aš net nėščia nebuvau juk kažkas Akropolyje matė mane be pilvo.“

Pernai Laima patikina pasijutusi išties prastai, todėl ne kartą atsidūrė gydytojo kabinete. Ieškojo pačių įvairiausių ligų, tik ne nėštumo. O apie pastarąjį sužinojo likus tik mėnesiui iki gimdymo.

Kodėl Laima nori, kad dukra gimdytų anksčiau, nei ji pati? Ir apie ką prabilus, Laimai iškart tvenkiasi ašaros?

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (233)