„Aš niekada nemačiau kaip kažkokio pliuso mano giminės, mano profesijoje. Ką man tai gali duoti? Dėl pažinčių gauti vaidmenį, kurio tu nesugebi suvaidinti? Gėda baisinga, kam sau tai daryti“, – pirmadienio vakarą Delfi TV laidoje „Kasdienybės herojai“ pasakos žinoma aktorė.

Emilija, jos mama ir naujesnysis brolis kartu yra vaidinę legendiniame televizijos seriale „Giminės“. O su vyresniuoju broliu Baliu jie kartu dabar vaidina televizijos seriale „Rimti reikalai“.

34-erių Emilija ne veltui yra ne kartą atsisakiusi vaidinti tėvo kurtuose spektakliuose.

„Dabar, iš vienos pusės žiūrint, galvoju, kodėl taip reikėjo. Bet kadangi čia aš, aš žinau, kodėl taip reikėjo, aš gerbiu save už tai. Man tai netrukdo matyti ir žavėtis jais, jų pasiekimais ir vertinti jų, kaip nuostabių kūrėjų. Bet šalia to matyti save kaip visiškai atskirą ir kitaip tą patį darančią“, – sako garsių tėvų atžala.

Taip ji bandė išlipti iš garsių tėvų šešėlio ir būti vertinama už asmeninius pasiekimus.

„Dėjau labai daug jėgų ir energijos, kad pati jausčiausi sąžiningai ir žinočiau, kad ką aš padariau, tai tikrai yra viskas mano ir niekaip nesusiję su mano tėvais“, – patikina aktorė.

Emilija neslepia, kad jau daug metų lanko psichoterapiją. „Mėginau susidraugauti su vaikystėje atsiradusia ir mano dalimi patapusia išsiskyrimo baime“, – sako Emilija ir prisimena, kad itin daug savo vaikystės dienų praleido pas senelius kaime. Nuolatinės gastrolės ir vaikų ilgesys – tokia buvo Emilijos tėvų puikiai susiklosčiusios karjeros kaina.

Emilijos vyras – teisininkas. „Sunkiai įsivaizduoju savo partnerį aktorių. Papildomiems aktoriams mūsų aplinkoje vargu ar būtų vietos, o mano vyras ne taip mėgsta dėmesį kaip mūsų giminė“, – yra sakiusi Emilija.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)