„Bjauri lenkė, pasidarius karjerą per Zvonkų, per lovą, pasižiūrėk į save, dink į savo Lenkiją, ką tu čia veiki ir iš viso“, – tiek visko Katažinai teko apie save išgirsti.

Sakoma, kad scenos moterims senti tiesiog negalima, juk gerbėjai labiau nei bet ką kitą teisia žinomas moteris – pastebi kiekvieną priaugtą kilogramą, žilą sruogą ar raukšlelę veide. Nuolat įvaizdį keičianti Katažina ir šiandien stebina nauja gerokai šviesesnių plaukų šukuosena. Dainininkė neslepia iš tiesų dedanti nemažai pastangų dėl savo grožio.

Katažina Zvonkuvienė/Laimos Kavaliauskaitės Bernotės nuotr.

Deivido ir Katažinos Zvonkų šeima per karantiną neteko kone visų šeimos pajamų, tačiau vasarai įsibėgėjant Katažina džiaugiasi, kad pagaliau ir vėl prasideda aktyvus gyvenimas.

Trejų su puse dvynius – Korneliją ir Donatą auginanti Katažina patikina neturinti stebuklingo recepto, kaip suderinti karjerą ir motinystę. „Jokių stebuklų nebūna, visada turi kažką aukoti“, – sako dainininkė, ir prisipažįsta – būti namų šeimininke ji nenorėtų.

„Nenorėčiau. Ir aš niekada nebuvau, nesu ir ko gero, nebūsiu. Kiek ten gyvenimas privers, taip, tiek aš save irgi priverčiu, juk esu mama ir nori nenori, tu turi keltis, pagaminti maistą, kažką paruošti, nuvesti vaikus į darželį, pasiimti, nuvažiuoti pas daktarą, ir suderinti visa tai dar su mėgiama profesija. Norisi kažką pagaliau pagaminti ir vyrui, duoti su savimi į darbą, kad jis normaliai maitintųsi. Ir rezultatas akivaizdus – Deivydas sveria dešimčia kilogramų mažiau. Tiesiog vyras gražuolis, pavydžiu sau“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ pasakoja Katažina.

Katažina Zvonkuvienė/Laimos Kavaliauskaitės Bernotės nuotr.

„Gyvenimas prasideda nuo 40-ies, – sako Katažina. – Yra daug moterų, kurioms patogu su antsvoriu, kurioms patogu ir gražu atrodyti nutukusioms arba riebaluotais plaukais. Kiekviena pasirenkame savo kelią. Ar aš būčiau scenoje ar ne, vis tiek mane nervuoja, kad kažkur išlindo koks riebaliukas, nors, ačiū Dievui, jų pas mane per daug nėra. Atvirkščiai – gaunu labai daug pastabų ir kritikos, kad gal pagaliau pradėk tu jau valgyti. Ir aš tikrai valgau ir mėgstu pavalgyti. Tiesiog mano gyvenimo būdas yra toks intensyvus, aš šiaip esu energinga asmenybė ir galbūt tiek į kūną neina. Ir dar pasportuoju, prižiūriu save ir aš pati sau keliu reikalavimus bei jų stengiuosi laikytis.

Visada buvau savikritiška ir man visada atrodė, kad aš esu baisiausia, negražiausia pasaulyje, bet to ilgainiui pavyko kažkiek atsikratyti. Bet to įpročio reikalauti iš savęs, turbūt neatsikratysiu niekada

Be abejo, norisi ir ledų, ir bandelių ir dar kažko, ko galbūt nereikėtų valgyti. Bet šiandien suvalgau, poryt nevalgysiu, toks gyvenimas. Sakau, reikia imti tuos malonumus iš visko. Tiesiog visur turi būti ribos.

Aš stengiuosi prižiūrėti save, savo kūną, savo sielą, pradedu nuo sielos – malda, tikėjimu, bažnyčia, ir baigiu savo išvaizda. Visada buvau savikritiška ir man visada atrodė, kad aš esu baisiausia, negražiausia pasaulyje, bet to ilgainiui pavyko kažkiek atsikratyti. Bet to įpročio reikalauti iš savęs, turbūt neatsikratysiu niekada“.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)