„Jeigu aš tuo metu buvau šalia žmogaus, kuris buvo spaudos dėmesyje, tai kodėl man nereikėjo tuo pasinaudoti?“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ pradėdama interviu retoriškai klausia Justina.

Justina sako visai nenorinti santykių, kur poroje vyras ir moteris yra lygūs. Kadaise vienoje televizijos laidoje Justina rėžė tiesiai šviesiai – studentas, važinėjantis su troleibusu, mano dėmesio niekada nepatrauktų. Ji ir šiandien savo žodžių neatsiima.

„Atkreipkit, moterys, dėmesį – paprastai tokie vyrai labiausiai ir rėkia: aš esu už lygius santykius ir lygybę šeimoje. Tas, kuris negali pasirūpinti šeima. Aš nenorėčiau vyro auginti. Vienu metu man rodė dėmesį fantastiškas vyras, kuriam buvo 35 metai, ir jis vis dar gyveno su tėvais. Jis turėjo tikrai labai smagų užsiėmimą, smagų darbą, su juo labai įdomu, bet labai atsiprašau – aš tikrai nenorėčiau ateiti gyventi pas vyro tėvus, ar kad jis atsikraustytų pas mane“, – sako Justina.

Prieš trejus metus Justina pradėjo seksualių apatinių drabužių verslą norėdama tiesiog užsidirbti smulkioms išlaidoms. Tuomet Justina nesitikėjo, kad žinomumas jai taip pasitarnaus – klientės tiesiog iššlavė visą kolekciją.

27-erių Justiną skaudina kalbos, kad ji pati, be turtingo vyro pagalbos, nebūtų sukūrusi verslo. O iš tiesų pradžia buvo labai paprasta – ji nuėjo pas siuvėją su 70 eurų kišenėje ir lopinėliu medžiagos. Pirmoji dienos šviesą išvydusi kolekcija kainavo vos 200 eurų.

Justinos apatinių drabužių prekės ženklui jau treji metai, ir dabar Justinos kurtus gaminus siuva visa siuvykla. O ji gali puikiai pragyventi iš šios savo veiklos.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – naujas interviu su gerai žinomu, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiu žmogumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (174)