Julija ne tik pragyvena iš savo žinomumo, bet ir turi darnią šeimą. „Moterys, kurios save myli, prisižiūri ir moka vyrams rodyti dėmesį, visada bus mylimos“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako Julija.

Julija įsitikinusi – jei nenorite skyrybų, rinkitės vyrą šeimai, o ne vakarėliams. „Jis tikrai negali būti geriantis, jam tikrai vakarėliai neturi būti prioritetas“, – sako Julija.

Socialinių tinklų žvaigždė Julija Žižė mus pasikviečia į savo naujutėlaičius namus šiek tiek už Vilniaus. Daugiau nei dviejų šimtų kvadratinių metrų name viskas įrengta apgalvojant kiekvieną detalę. Julijai nereikia anksti iš ryto skubėti į darbą, todėl ji mėgaujasi užmiesčio ramybe ir daug laiko skiria sau ir aplinkai.

Julijai buvo 25-eri, kai sutiko savo būsimą vyrą, devyneriais metais vyresnį fotografą ir įmonės vadovą Lauryną Žižį. Pora po trejų metų iškėlė įspūdingas vestuves.

„Aš tėvo neturėjau, bet iš visų santykių supratau, kokio vyro man tiksliai reikia. Aš stengiuosi dėl santykių. Labai dažnai jį apkabinu be jokios priežasties. Kai grįžta iš darbo aš stengiuosi bent 30 sekundžių pabūti apsikabinus, tiesiog visą energiją, kurią turiu, visada ja pasikeisti. Sakoma, kad reikia 20 apsikabinimų per dieną, kad pripildytumei vyro energiją. Aš niekada neriboju jo pasirinkimų, jis veikia ką nori, aš visada juo didžiuojuosi ir visada jį palaikau.

Taip pat stengiuosi būti ta, kuri neleidžia vyrui užsistovėti vietoje, jį drąsinu. Ir jis mane taip pat – jeigu vyras mano kokioje nors naujoje veikloje neduoda žalio šviesoforo, tai nežinau ar aš tai daryčiau.

Jeigu jaučiu, kad įsisukau į rutiną ir vienas kitą baigiame pamiršti, tada aš greitai suplanuoju kokį savaitgalį dviese. Mes išvažiuojame, pabūname, prisimename gyvenimą be vaikų, pasikrauname vienas kito energija ir grįžtame namo kaip ant sparnų“, – sako Julija.

Julija socialiniuose tinkluose drąsiai viešina ir savo jausmus vyrui. Ji nebijo savo sutuoktiniui viešai prisipažinti meilėje, pagirti, ir regis, jų santykiai yra idealūs.

„Tai ne spektaklis sekėjams, mes iš tiesų taip gyvename“, – sako Julija.

Julija juokina merginos, socialiniuose tinkluose pozuojančios prie privačių lėktuvų ar su tūkstančiu rožių. „Netikėkite tuo, tokia prabanga Lietuvoje mažai kas gali mėgautis“, – sako Julija. Nors jos gyvenime tų didžiulių gėlių puokščių buvo nemažai. Julija neslepia – būdama ryški, charizmatiška moteris ji visada sulaukdavo daug vyrų dėmesio.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – naujas interviu su gerai žinomu, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiu žmogumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (78)