Tačiau iš Skuodo kilusios tautietės gyvenimo istorija verta rašytojo plunksnos šiandien Dana sėdasi priešais kameras atvirai papasakoti savo gal ir nelengvą gyvenimo istoriją, tačiau apie tokią sėkmę daug kas iš mūsų svajotume.

Pradžiai nukeliaukime į Stiklių gatvėje esančius Danos deimantų namus, kuriuose galime rasti papuošalų ir už milijoną eurų.

Dana jau yra televizijos eteryje nustebinusi tautiečius pasakydama, kad piršdamasis vyras mylimajai turi dovanoti žiedą už aštuonis savo atlyginimus.

„Jeigu vyras uždirba 600 eurų, tai tegul taupo 8 atlyginimus. Jei 6000 taisyklė ta pati. Žinoma, reikia investuoti į savo moterį. Visi yra įpratę investuoti į automobilius brangius, prabangius, į namus“, gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako Dana.

Šiandien Dana yra viena profesionaliausių Izraelio deimantų biržos gemologių. Tačiau kad tokia taptų, ji turėjo nueiti ilgą ir sunkų kelią. O kadaise verslą ji pradėjo pardavusi savo buvusio mylimojo, Izraelio milijonieriaus jai dovanotą žiedą.

Danos gyvenime buvo ne tik daug spindesio, tačiau ir skurdo.

Skuode užaugusi Dana sako, kad jos šeima gyveno itin paprastai niekas jos nemokė pasitikėjimo savimi. „Priešingai sakė, eik karvių melžti, bet aš save mačiau visai kitur“, sako 51-erių Dana.

Kas šiandien Danai yra prabanga? Apie ką mergaitė iš Skuodo nebūtų galėjusi net pagalvoti?

„Aš galbūt nebūčiau pagalvojusi, kad aš galėčiau sau leisti gyventi visiškai skirtingus gyvenimus. Jeigu aš esu Lietuvoje, senamiestyje, tai yra mano vienas gyvenimas. O Izraelyje mūsų namai yra 40 aukšte, prie jūros. Ten visai kita aplinka, viskas modernu“, sako pašnekovė.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)