Prieš interviu Ingrida mielai apsivelka puošnius drabužius – seniai bebuvo jiems tinkama proga. Šiandien ji jau gali su šypsena kalbėti apie neseniai išgyventą etapą, kuomet išsiskyrė su mylimuoju bei susirgo itin sunkia koronaviruso forma. Ingrida teigia iki šiol jaučianti klastingos ligos padarinius. O mėnesį prasirgusi, ir sugrįžusi į darbą, ji sužinojo, kad yra atleidžiama.

„Aš sužinojau, kad tiesiog netenku darbo“, – laidoje „Kasdienybės herojai“ sako žinoma moteris.

37-erių Ingrida patikina, kad jai pandemija buvo itin sunkus periodas. „Sirgti koronavirusu, kai gyveni viena – ne tik nelengva, bet net ir neramu, kai situacija labai pablogėja“, – patikina žinoma moteris. Aktyviai ir vietoje nenustygstančiai Ingridai buvo išties sunku susitaikyti, kad dabar gyvenime prasidėjo kur kas ramesnis periodas, kad teks pailsėti ne tik nuo koncertų, bet ir nuo darbo biure.

Ingrida taip seniai nutraukė santykius su savo mylimuoju. Kaip jau yra pasakojusi žurnalistams, jos buvęs draugas nenorėjo šeimos ir vaikų, o dainininkei tai – gyvenimo prioritetas.

Ingrida patikina, kad jai teko išgirsti ne vieną skaudžią repliką, jog jai nesiseka meilėje, nes dar neturi mylimo vyro ir pulkelio vaikų. Tačiau žinoma moteris patikina, kad kai esi vyresnė, ne taip ir lengva rasti išties gerą vyrą, nes jie Lietuvoje – išlepę.

Ingrida Kazlauskaitė

„Tikrai nevyksta karas, vyrams nereikia palikti merginos, kuri jiems suvirpino širdį ir bijoti, kad kol jis kovos už savo šalį, ją kažkas pačiups. Jiems nereikia kovoti šiuo klausimu“, – sako laidos herojė.

Žinomų dainininkų iš Karmėlavos – Livetos ir Petro Kazlauskų dukra, tik juokiasi iš jai klijuojamos išlepintos žinomų tėvų dukrelės etiketės. Ji patikina visada dirbusi nemažai, o pastaruosius kelerius metus itin daug, nes turėjo tikslą – įsigyti nuosavus namus.

„Kad galėčiau įsigyti savo namus, man prireikė daugiau nei 4 metų taupymo “, – sako Ingrida.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)