2009 metais „FHM“ žurnalo paskelbtame seksualiausių moterų šimtuke Aistė užėmė pirmąją vietą, aplenkusi net užsienio aktores ir dainininkes. Seksualiausia moterimi ją išrinko ne komisija, o Lietuvos vyrai, todėl tuomet spaudoje buvo svarstoma, kad dabar Aistės savivertė turėtų šoktelti kelis kartus. Tačiau šiandien Aistė patikina, kad gražuolės blondinės etiketė jai nepadėjo, o net pakenkė - laidų vedėjai nepavyko užmegzti ilgalaikių santykių.

Aistė labai nustebino aplinkinius, kai vieną dieną uždarė televizijos duris ir paprašė prodiuserių jai daugiau nebeskambinti.

Atrodytų, Aistei puikiai sekėsi - tereikėdavo vos keletą valandų per savaitę padirbėti priešais kameras, kad galėtų gerai gyventi. Tačiau šiandien ji džiaugiasi tuometiniu savo sprendimu, ir nė už ką nenorėtų grįžti į viešumą.

Aistė Paškevičiūtė

Aistė šokiravo aplinkinius prieš penkerius metus plikai nusiskutusi galvą. Šiandien moteris prisipažįsta ėmusis tokių kardinalių pokyčių, nes jai labai nusibodo klijuojame gražuolės blondinės etiketė.

Šiandien Aistė patikina dievinanti šeimyninį gyvenimą ir nebando nė slėpti, kad prieš trejus metus subyrėjusi santuoka su vyriausio sūnaus tėvu jai buvo itin skaudus smūgis, kurio žaizdos gyja iki šiol.

Manantiems, kad gyvenant kaime ir auginant mažus vaikus galima tik ilsėtis, Aistė nori paprieštarauti. Ką tik knygynus pasiekė Aistės nauja knyga „Laisvųjų papūgų karta“. „Į ją sudėjau visą savo patirtį“, - gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako Aistė.

Kodėl jai pakenkė televizijoje sukurtas seksualios blondinės įvaizdis?

Keliaukime pas Aistę į kaimą, į kurį ji išsikraustė su mylimuoju ir trimis sūnumis, ir mėgaujasi kardinaliai kitokiu gyvenimo būdu.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ - tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę - interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)