„Namą stačiau tik tam, kad galėčiau turėti didelį garažą savo kolekcijai“, – sako Dainius, ir tik po ilgų įkalbinėjimų sutinka parodyti garažą po namu, kuriame stovi apie dvidešimt automobilių, ir bent pusę tiek motociklų. „Tai nepagydoma liga, kuria užsikrėčiau prieš dešimt metų“, – apie meilę klasikiniams automobiliams sako lenktynininkas.

Porą Ferrari modelių, Aston Martin, keletas Porsche modelių, Rolls Royce – atrodytų, kas vakarą gali važiuoti su vis kita gražuole pasivažinėti.

„Kažkas perka ir taupo butams pajūryje ar sodyboms prie ežero, o aš viską, ką uždirbdavau, į tas geležis sukišau“, – sako Dainius ir patikina – nauja mašina iš salono yra tikrai labai bloga investicija. –Jeigu nauja, iš salono, tai yra tragedija – tai yra visiška prabangų prabanga, nes ji drastiškai nuvertėja kiekvienais metais. Investicija yra jau tie, vadinkime, įvairaus tipažo klasikiniai automobiliai.“

„Aš galbūt norėčiau išmone aplenkti tėtį, bet tikrai ne žinomumu ar turtais juo labiau. Tokio tikslo niekada nebuvo. Bet mintis, kad čia nereikia nusileisti, yra. Reikia nebūti tuo tėvelio vaikeliu visą gyvenimą, bet aš jau seniai esu su tuo susitaikęs. Man tuoj 36 metai, bet mane vis dar kai kas bando skųsti tėčiui, kai aš kažką blogai padarau. Iš tikrųjų, tokių kvailių dar pilna. Žmonės vis dar įsivaizduoja, kad mane gali pabarti tetukas. Gali, bet mes jau kitokia forma baramės, negu prieš 20 metų“, – sako verslininkas.

Dainius prisipažįsta, kad nuo pavasario, kai gimė antrasis sūnus, jis nebuvo prisėdęs už nė vienos mašinos vairo. Ir jei kas nors Dainiaus bičiuliams prieš penkis ar dešimt metų būtų pasakęs, kad vakarėlių siela vadintas kaunietis taip įsisuks į buitį ir vaikų priežiūrą, kad neberas laiko net savo didžiausiai gyvenimo aistrai, ko gero niekas nebūtų patikėjęs. Tačiau viskas pasikeitė prieš keletą metų atsiradus Monikai. „Nors garsi pavardė man nepadėjo meilės reikaluose“, – sako Dainius.

Ar norite pamatyti, kaip atrodo 350 kvadratinių metrų garažas, kuriame telpa virš 20 automobilių ir bent pusę tiek motociklų?

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)