„Žinot, kiek skaičiau apie žinomų žmonių, verslininkų dienos rutiną, kad ir tas pats Bilas Gates. Tai yra ankstyvas rytas, jie tada arba sportuoja, arba medituoja, skaito literatūrą, kuri duoda jiems žinių, ir tada pradeda dieną. Tada jau pusryčiai. Atrodo labai paprasta, bet kitiems nepaprasta. Ir miegoti geriausia yra iki 11 vakaro nueiti viskas. 40 dienų pabandykite, susiformuos įprotis“, laidoje „Kasdienybės herojai“ savo pasakojimą pradeda žinoma moteris.

Tačiau tokie jos gyvenimo pasikeitimai patiko ne visiems. Juk daug metų Eglė mielai pozavo fotografams ant raudonojo kilimo ir šėlo žvaigždžių vakarėliuose.

„Ir galvoju, kas tada tie draugai? Ar kurie priima tave su tavo pasikeitimais, ar tie, kurie atstumia tave ir kurie laukia, kada tu palūši. Tada tu keli klausimą draugystės čia rimtai jūs?“, sako pašnekovė.

Mūsų laidoje prieš porą metų Eglė yra pasakojusi, kaip žlugo jos pirmoji santuoka. Po skausmingų skyrybų ji buvo palikta viena su vaikais ir paskolomis.

Tačiau po kiek laiko Eglė ištekėjo už aštuoneriais metais vyresnio Dionizo. Pora surengė netradicines vestuves. Abu puošėsi gėlių girliandomis ir savo kūną dabino chna piešiniais.

Eglė džiaugiasi, kad dvynėms Eglei ir Ievai Dionizas tapo tikru tėčiu ir kitaip į jį merginos nė nesikreipia.

Paaugles dvynes auginanti moteris neslepia išgyvenanti euforiją, kad antrą sykį susituokusi, ji ir vėl gali džiaugtis mažo vaiko krykštavimu namuose. Pora dukrą kvietė netgi su tam tikrais ritualais.

„Mes kvietėme, tiesiog meditavome. Galvojome, kokia siela ateis, nes mes tikime, kad galima prikviesti sielas vienokias ar kitokias. Mes norėjome pabandyti tai, nes jau turime patirties. Tai yra viena patirtis gyvenime, o galima dar pabandyti gauti patirtį, kada tu darai tam tikras askezes, maldas ir kvieti tas sielas. Tai mes taip darėme.

Kalbėjome mantras tam tikras, ir tai nėra lengva. Dėl to, kad tai yra mantrų kalbėjimas visą dieną. Visą dieną tu turi sutelkti savo mintis į mantrą ir kartoti. Ir tada medituoti į tai. Taip pat mes su vyru poroje apsitarinėjome ir kalbėjome, o kokio mes norėtumėme vaiko? Kokių savybių, kai jis užaugs jau“, laidoje pasakoja pašnekovė.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją