„Mes abu visą laiką ritme buvome, visą laiką įtampoje, viskas sustyguota, visą laiką jokio oro įkvėpimo. Sakome vakare – na, gerai, vaikai užmigdyti, pažiūrėsime filmą, pagulėsime, bet 10 minučių, ir filmas baigtas - mes miegam.

Atsiranda, pavyzdžiui, kažkokia pilnatis, ir tu iš nieko pradedi daryti ginčą. Bet stengėmės labai neįsijausti į tą emocinį sprogimą. Kad emocijos yra prikauptos iš seniau, tai faktas“, – sako Erika.

Vis dėlto, ir pastaraisiais metais, gerokai prieš karantiną, išsiskyrė itin daug žinomų porų. Erika neslepia negalinti ramiai klausytis žvaigždžių pasakojimų, kad skyrybos visiems išėjo į naudą, kad jų vaikai nuo to tik laimingesni ir gyvenimas lyg niekur nieko teka sava vaga.

„Atsiprašau visų tų, kurie tai patyrė, bet kam sakyti, kad skyrybos yra normalu? Tai nėra normalu, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako Erika ir patikina nemananti, kad po skyrybų visi gali būti laimingi, o vaikai džiaugtis, kad turi dvejus namus. – Ne, aš nuoširdžiai taip nemanau.

Aš galvoju, kad žmonėms nereikia skyrybų nurodyti kaip normos. Nes sakydamas, kad čia viskas gerai, čia mano vaikams labai gerai, čia viskas žiauriai gerai, aš pati psichologiškai gerai, tai nėra tiesa, nes skyrybos yra labai ilgas, stiprus procesas, žaizdas gydomės labai ilgai. Aš nežinau, kartais su drauge tu išsiskiri, ir kankiniesi su tuo jausmu, o čia yra vaikų tėvas, čia tavo vyras. Skyrybos nėra norma ir aš nemanau, kad reikėtų tai afišuoti. Ir kad žmogui skauda, kad žmogus jaučia nusivylimą, nežinau, bet ką kitą, tai yra labai normalu.“

31-erių Erika neslepia esanti ta moteris, kuri laiko keturis namų kampus todėl ne tik buitis, bet ir šeimos laisvalaikio planavimas tenka jai.

„Ką mes veiksime, kur mes atostogausime, ką mes darysime, šiaip planas pagrindinis yra mano. Aš tokius dalykus sustyguoju. Gal dėl to, kad mes taip pripratom, visada mes taip.

Galiu pasakyti, kad stipriai nesusipykti per karantiną mums labai padėjo miškai, mes važiuodavome į miškus, į glūdumas, mes ten vaikščiodavome, dūkdavome ir bėgiodavom, tai tas labai kažkaip padėjo. Aš sakau, jaučiuosi kaip po gerų atostogų. Nežinau, kaip pradėti dirbti“, – neslepia žinoma moteris.

Nepaisant neramių nuotaikų, Erika neslepia, kad jų šeimai šis karantinas buvo ypatingas. „Su Merūnu esame nepataisomi darboholikai, tad priverstinė pertrauka mums buvo netgi maloni. Leidome sau didžiulę prabangą nesiimti atsitiktinių darbų, ir per karantiną iš širdies paatostogauti“, – sako Erika.

Pernai Erika atidarė savo mados namus ir su komanda kuria drabužius plius dydžio moterims. Erika neslepia apmaudo – po didelių investicijų verslas tik pradėjo judėti į priekį, o paskelbus karantiną teko uždaryti parduotuvę sostinėje ir net pagalvoti apie bankrotą.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (175)