Tačiau Edvardo gerbėjai viešojoje erdvėje mato itin prabangų jo gyvenimą. Nuolatinės kelionės – visada tik verslo klase, vakarienės prabangiuose restoranuose, gimtadieniai Lietuvos garsenybių apsuptyje. „Neapsigaukite, aš niekada nebuvau labai turtingas“, – sako Edvardas.

Edvardas sako niekada neuždirbęs itin daug, o viešumoje sudarytas jo įvaizdis – neteisingas: „Aš skrendu verslo klase, esu skridęs ir privačiu lėktuvu. Bet jei tiesiai šviesiai – aš už tai nemoku.“

„Aš į televiziją niekada nežiūrėjau kaip į galimybę gerai gyventi, nes iš televizijos gerai gyvenančių žmonių yra vienetai. Valinskas gyvena gerai, Egidijus Dragūnas gyvena gerai, Jazzu yra sėkmės lydima atlikėja – mes patys matėme jos pardavinėjamą būstą – ji tikrai gyvena gerai. Jonas ir Simona Nainiai labai protingai savo sėkmę išnaudojo investuodami į nekilnojamąjį turtą.

O aš per patį savo karjeros pakilimą, kai prodiusavau kasdienę pokalbių laidą, vedžiau savo gyvenimo būdo laidą ir dar vesdavau renginius, atsimenu esu uždirbęs 20 tūkstančių litų. Ir kai prasitariau mamai, nes mūsų ryšys su mama yra toks tvirtas, aš atsimenu ji sako: bet tik gink Dieve nesakyk tėvui, nes čia yra mūsų abiejų sudėjus metų pensija. Bet tai buvo geri, gražūs laikai, kai Arūnas Valinskas prisipažino, kad per mėnesį uždirba berods apie 100 tūkstančių litų“, – sako Edvardas.

Žinomas vyras patikina, kad anksčiau mėgdavo leisti sau prabangiai pagyventi ir negalvoti apie ateitį, tačiau juodžiausi gyvenimo įvykiai privertė išmokti gyventi kitaip, pagalvojant ir apie rytojų.

Edvardas prisipažįsta – jis nėra vienišas, tačiau niekada viešai neužsimena apie asmeninį gyvenimą, todėl sulaukia išties nemažai moterų dėmesio.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – naujas interviu su gerai žinomu, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiu žmogumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (118)