Gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ paklaustas, ar nebijo tokiu įžūliu elgesiu pakenkti savo kaip verslininko reputacijai, Ignas tik nusijuokia.

„Šiaip jau aš esu iš dumblo“, sako pašnekovas ir drąsiai save vadina kaimiečiu.

Jaunystė ir dideli pinigai itin rizikingas derinys. Ignas šiandien prisipažįsta praeity tikrai padaręs daug kvailų sprendimų, tačiau, visa laimė, jau iš to pasimokęs.

„Turiu tikrai tokių keletą draugų, kur uždirbo ir per mėnesį laiko išleido 400 tūkstančių eurų. Sako nebeturiu, gal turi tūkstantį eurų paskolinti. Žmogus turi viską balansuoti. Aš, kaip sakau, tu turi daiktus, prabangias mašinas ar laivą pirkti tada, kada tu turi nusipirkęs namus. Kai tu turi kažkokią saugyklą. Turi stabilias pajamas, netgi sukaupęs santaupų, tik tada tam tikrą dalį skirti prabangos prekėms. Nes prabangos prekės visada siurbia pinigus iš tavęs. Jos pinigų neatneša, nei lenktyninis automobilis, nei laivas pinigų tikrai neatneša.

O išlaikyti brangu. Kas dėl laivo, tarkime, visi matome, kokios Lietuvoje yra kuro kainos. Nėra ko slėpti, reikia 500 eurų iš Šilutės uosto į Nidą nuplaukti, o grįžti dar 500 eurų. Tūkstantis eurų kainuoja paplaukioti. Jeigu dar toliau, tai dar daugiau. Tarkime, sudalyvauti varžybose su lenktynių automobiliu, kokiu mes važiuojame Porsche 911GT3, kainuoja nuo 20 iki 40 tūkst. eurų. O tokių varžybų per metus vyksta 6-7, kas antrą mėnesį. Tai yra brangus malonumas“, neslepia verslininkas.

Ignas atviras o merginas turtingi vaikinai tikrai labai domina.

„Tekę yra pajusti simpatiją ir supranti, kad visiškai vyksta aktorystė. Kaip elgiasi barakudos? Sako tau, ką nori girdėti, labai moka būti saldžios. Silpnesnius vyrus labai lengva joms suvilioti.

Jos net labai pasikausčiusios. Joms tenka ir apkeliauti pasaulį, ir pamatyti, ir pasitarti. Teko girdėti, kad net į kursus kažkokius eina vyrų viliojimo, tikrai apsiskaičiusios“, laidoje atvirauja pašnekovas.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)