Pernai Donata ir Gintaras Rinkevičiai susilaukė ketvirtojo bendro vaiko. Gintaras iš pirmosios santuokos turi dvi dukras, ir jau anūką. Kartu jie užaugino ir Donatos dukrą Danielę, bei dar tris savo pametinukus Laurą, Ievą ir Marių, kurie jau paaugliai. Donata penktą kartą mama tapo 44-erių, o Gintaras tėvu – 59-erių.

„Bijau, o ką čia blogai? Be to, aš tikrai jaučiuosi žymiai geriau negu atrodau. O galbūt ir atrodau ne toks jau labai senas. 60 metų galbūt yra nemažai, bet man atrodo, kad dirigentui tai yra visai geras amžius. Todėl, kad dar kol galva šviesi, tai aš diriguosiu vis geriau ir geriau. Čia visiems komentatoriams, kurie komentuos, kad labai pasenęs, tai žinokite, kad senas dirigentas, tai nieko blogo, – sako maestro ir patikina – kol vaikai maži, tol tėvai jauni. – Aš taip ir jaučiuosi, aš jaučiuosi labai atjaunėjęs. Aišku, visi mano vaikai yra labai mieli ir labai mylimi. Čia dėl to, kad aš neišskirčiau labai pačio mažiausio, bet kartu aš, aišku, vis tiek išskirsiu patį mažiausią, todėl, kad jis yra mano gyvenimo stebuklas.“

Pora neslepia – jie ilgai nesakė net patiems artimiausiems žmonėms, o vaikai dar ilgai negalėjo patikėti.

Ir nors dabar Donatai tenka prie kūdikio keltis naktimis, Gintaras sako, kad mielai ir pats pabūna su savo mažyliu, ir leidžia mamai pamiegoti: „Jei jis atsikelia anksčiau, ir aš matau, kad Donata neišsimiegojusi, tai mes truputį laiko pabūname kartu – pažaidžiam ir pasišnekam.“

Gintaras neslepia – jis bijo pasenti. Šiandien žinomas vyras sako tiesiai šviesiai – jam visada patiko jaunesnės moterys. O sėkmės karjeroje gali pavydėti kiekvienas menininkas. Tačiau jachtos ar prabangaus automobilio jis tikrai nepirks.

„Aš galiu sau pirkti tai, ką aš noriu. Bet labiausiai norėjau gausios šeimos“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako maestro.

Maestro neslepia – nors jo anūkas trejais metais vyresnis už mažąjį sūnų, prie senelio vaidmens jam kur kas sunkiau priprasti. Tačiau ir dar kartą susilaukus atžalos, Gintarui teko pristabdyti itin intensyvų darbų tempą.

Šiandien Gintaras atvirai: apie meilę penkiolika metų jaunesnei aktorei, kūdikio gimimą sulaukus 59-erių, ir didžiulę sėkmę karjeroje.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)