Abi dainininkės jaunos tapo mamomis, ir abiems teko vienoms supuoti populiarumo pike gimusias dukras.

Tik išgarsėjusi septyniolikmetė Viktorija prie krūtinės glaudė ką tik gimusią dukrą Gabrielę, kurią augino viena, pačiame savo populiarumo pike.

Su krepšininku Ronaldu Rutkausku bendrų draugų kompanijoje vieną vasaros vakarą pajūryje susipažinę Gabrielė ir trejais metais vyresnis aukštaūgis iškart pajuto simpatiją vienas kitam. Ronaldas nebuvo žinomas tėvynėje, nes čia niekada nežaidė.

Vos po penkių mėnesių draugystės Gabrielė ir Ronaldas sužinojo, kad taps tėvais. Tuomet Gabrielė tikino, kad vaikelis labai lauktas ir planuotas, o ji nekantrauja tapti mama. Deja, šeimyninė laimė baigėsi iškart po vestuvių. Likusi viena su dukrele Adrija, Vasha patikina puolusi į depresiją.
„Tuo metu buvo labai blogai, aš nieko nenorėjau. Man atrodė, kad neverta stengtis dėl nieko, netgi dėl savo mažo vaiko, kuris buvo šalia.

Visų pirma, aš labai idealizavau tą savo sukurtą šeimą. Ko aš dabar nepavadinčiau šeima, nes tai nebuvo šeima. Šeima yra tada, kai žmonės žiūri viena kryptimi ir kai jie tikrai stengiasi vienas dėl kito. Šeima man yra vienas kumštis. Bet viskas toli gražu nebuvo taip.

Mes gyvenome savo gyvenimus, jis savo ir aš savo. Ir aš tiesiog bėgau iš paskos, ir tiek. O aš manau, kad mane, turi matyti daugiau žmonių, o ne tiesiog aš turiu būti namų šeimininkė, skalbti, plauti ir daryti tai, ko reikia vyrui. Man norisi kažko pasiekti. Aš nesakau, kad niekada nebūsiu namų šeimininkė. Ypač kai namuose yra mažų vaikų“, laidoje „Kasdienybės herojai“ sako moteris.

Visus metus po to, kai sužinojo, kad vyras ją palieka, Gabrielė prisimena tarsi per miglą. „Aš vis dar laukiau, tikėjausi, kad situacija pasikeis, ir skendau gilioje depresijoje. Mažiausiai metus praleidau visiškai veltui“, sako pašnekovė.

Šiandien Gabrielė gali tvirtai pasakyti ji labai stengėsi išsaugoti šeimą. Juk gimus dukrai ji nedvejodama baigė daininkės karjerą ir paskui vyrą iškeliavo gyventi į užsienį.

Nereikia nė sakyti, kaip sunku Vashai buvo pragyventi. Todėl ji paliko mylimą Vilnių ir su dukrele persikraustė į Kauną, arčiau savo tėvų.

Neseniai Gabrielė išleido dainą, kuriai kaupėsi net pusmetį. Tačiau ji patikina, kad dabar daugiausiai gali uždirbti iš socialinių tinklų.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)