29-erių Deimantė įsitikinusi daili išvaizda ne tik kad nepadeda užmegzti darnių santykių, bet neretai ir tampa piktų apkalbų objektų. O kur dar nuolatinis vertimas įrodinėti aplinkiniams, kad ji nėra gero gyvenimo ieškanti vyrų išlaikytinė.

„Kai išsiskyriau, aš išsinuomavau kaip mergina tikrai gerą butą, tai metus laiko turėjau klausyti, kaip mane kažkas remia, kaip man kažkas kažką duoda. Susitikdavome su draugais vakarienės pas mane bute ir jie sakydavo: „Tai kada tu tas sąskaitas išrašysi savo vyrams už viską, už ką jie nemoka.“ Tačiau po skyrybų jaučiau, kad dabar bus mano pats geriausias laikas. Ir aš padarysiu viską, kad gyvenčiau kaip noriu. Ir įgyvendinčiau savo norus ne remiantis į kažkokį žmogų, o pati. Taip ir padariau“, laidoje „Kasdienybės herojai“ sako pašnekovė.

Skyrybos, kurias mini Deimantė, įvyko prieš dvejus metus. Deimantė ir žinomas, septyniolika metų vyresnis fotografas Gediminas Žilinskas buvo puiki komanda ne tik gyvenime, bet ir darbe. Septynerius metus jų kurtos išskirtinės fotografijos puošė žurnalų viršelius ar nugulė sėkmingų žmonių šeimų archyvuose. Galbūt todėl žinia apie jų skyrybas buvo netikėta.

Deimantė nesutinka su nuomone, kad skyrybos įvyko, neva ji dar nepasiruošusi vaikams ir vestuvėms: „Man tiesiog juoka kelia. Viskam aš pasiruošusi, ir jau seniai. Tiesig nebūtinai viskas būna kaip tu planuoji. Aš irgi įsivaizdavau, kad 26 metų būsiu ištekėjusi ir turėsiu vaikų, tačiau ne viskas ėjosi kaip per sviestą.“

Skryrybomis su ilgamečiu draugu žinomos moters meilės dramos nesibaigė. Deimantė ne taip seniai yra ne viename interviu pasakojusi, kaip po skyrybų susibičiuliavo su maloniu vyriškiu. Tačiau užsimezgus jųdviejų draugystei ir kuriant ateities planus, Deimantė sužinojo, kad buvo apgauta pasirodo, amžiną meilę žadėjęs mylimasis yra vedęs. Ir viskas, ką apie save pasakojo, buvo gryniausias melas.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)