Dukrelės dainininkė susilaukė vos prieš kelis mėnesius. Tačiau šiandien papasakos jau pajautusi, koks yra skirtumas, kai vaikelio lauki ir augini su mylimu žmogumi, ir ką reiškia visiškai vienai prisiimti atsakomybę už sūnų.

„Taip, tai didelė atsakomybė. Bet, matyt, toks mano kelias. Aš irgi kartais galvoju, bet iš tikrųjų didelė mano atsakomybė buvo. Tačiau aš ją galiu pakelti, jeigu taip žiūrint atgal į tą laiką. O dabar man 32 metai. Daugelis iš mano draugų išvis neturi vaikų. Jie keliauja po pasaulį, tyrinėja save, o aš esu tokiame rimtame mamos gyvenime“, – laidoje „Kasdienybės herojai“ atvirauja dainininkė.

Miglė Vilčiauskaitė-Migloko

Studijuodama Olandijoje Migloko įsimylėjo kitą menininką. Ir vieną dieną sužinojo, kad laukiasi.

Paklausta, ar auginant sūnų sunkiomis akimirkomis, kai teko daug kartų per naktį keltis prie kūdikio lovelės, niekada nejautė pykčio ar apmaudo vaiko tėčiui, Migloko tik papurto galvą ir patikina apie tai tiesiog negalvojusi.

Miglė Vilčiauskaitė-Migloko

Nors sūnaus tėtis niekada nei padėjo jai finansiškai, nei buvo atskridęs jo aplankyti į Lietuvą.

„Ne, mes kažkaip nepalaikome kontakto iš tiesų. Šiaip tai visiškai mes nebendraujame.

Aš labai norėjau vaikų iš tikrųjų. Ir aš myliu vaikus, kad ir kaip būna sunku po to gimdymo atsigauti. Reikia vėl pasportuoti, kad užsiaugintum raumenis, bet visa tai vyksta savaime. Aišku, būna iššūkių“, – sako žinoma moteris ir patikina – dabartinis jos mylimasis ir prieš keletą mėnesių gimusios dukrelės tėtis Laimis ir jos sūnui atstoja tikrąjį tėvą.

Miglė Vilčiauskaitė-Migloko

„Atsirado vaikas tikrai iš meilės, bet tie santykiai baigėsi. Mes buvome du menininkai, taip, čia toks studijų romanas. Ir sūnus Pranas yra mano didžiausia dovana iš Olandijos laikų“, – sako dainininkė, besilaukdama nusprendusi grįžti į Lietuvą ir auginti vaikelį tėvynėje.

Augindama sūnų Migloko patikina niekada karštligiškai neieškojusi nei meilės, nei santykių. Tačiau kai jos gyvenime atsirado Laimis, viskas tiesiog susidėliojo savaime.

Miglė Vilčiauskaitė-Migloko

Migloko patikina išties nesanti griežta reikli struktūruota mama. Ji mielai su vaikais leidžiasi į žaidimus, dūksta, šėlioja ir patikina labai mėgstanti kartu pašokti.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją