„Vyras man yra svarbesnis nei švarus namų tualetas“, laidoje „Kasdienybės herojai“ tiesiai šviesiai sako Dalia.

Keturiasdešimtmetė moteris gilinasi į tai, kaip patogiai gyventi kasdienybėje, kad nekiltų konfliktų nei tarp šeimos narių, nei pačiam žmogui su savimi.

„Daiktus mes gerbiame, mylime ir saugome labiau negu santykius, žmones. Jie tampa svarbesni, pradeda mums vadovauti ir dar kelti kivirčus tarp mūsų. Čia yra nesąmonė“, neabejoja pašnekovė.

Sunku patikėti, tačiau Dalios spintoje vos keli drabužiai. Ir visi juodi. Pašnekovė sako sąmoningai pasirinkusi vieną spalvą, kad visi daiktai dėvėtų tarpusavyje ir jai nereiktų gaišti laiko galvojant, ką apsirengti.

Dalia prisipažįsta, kad jos profesiją buities analitikė, sugalvojo ne kas kitas, o žurnalistai, ieškodami tinkamo apibūdinimo jos veiklai. Iki tol dizainere dirbusi Dalia buitimi susidomėjo gimus sūnui.

O anksčiau namai jiems buvo tarsi viešbutis, pernakvoti. Ir tai ne kasdien: „Mūsų gyvenime su vyru daugiau namų atsirado, nes mūsų veikla buvo tiesiogiai susijusi su kelionėmis, projektais. Mes gyvendavome tame projekte ir mintimis, ir fiziškai.“

„Yra skurdo riba. O kur riba, kai jau gana?“ tokį klausimą Dalia dažnai užduoda turtingiems žmonėms. Ir sako jau seniai pasidariusi savas išvadas.

Dalia yra tas žmogus, kuris mums savo pavyzdžiu labai iliustratyviai gali parodyti, kaip nepamesti galvos prieš šventes, ir jas sutikti ne tik jaukiai, arba trankiai, bet ir tvariai.

Visas Dalios veiklas suskaičiuoti nelengva. Tačiau ji sako, kad gyvenime tik tai, ką nori. Ir tokio požiūrio ją išmokė liga.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)