Ernestas neslepia – jam nuolat teko įrodinėti, ko yra vertas, o į kalbas, kad tai mama jam viską padovanojo, seniai nebekreipia dėmesio.

„Ne tik mama ir ta etiketė, bet čia yra ir mamos pavardė, tai reiškia, kad tu papuoli į politinių interesų ir politinių konfliktų ratą. Nors tu visiškai tai terpei nepriklausai, ten nesikiši, nelendi, bet paprasčiausiai uždeda ant tavęs kryžių. Kas tuo momentu darosi, tada politiniai konkurentai atsiranda, tada atsiranda masė, kuri, kaip aš sakau, su širdies graužatimi yra dėl kažkokių jų neįvykusių lūkesčių. ir tada gaunasi taip, kad padidėja tavo konkurentų svoris. Ir tau tada reikia daugiau galvoti, daugiau įdirbio įdėti, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ apie priešus ir konkurentus atvirai kalba Ernestas. – Aš turiu labai storą odą, nelabai girdžiu tų kalbų, esu užgrūdintas.“

Tačiau Kristina Brazauskienė didžiuliame, net 110 kambarių turinčiame viešbutyje nedirba jau keturiolika metų. Žinoma moteris viską patikėjusi savo sūnui. 49-erių Ernestas neslepia – iki šiol jam vadovo pareigos puikiai sekėsi, tačiau dabar, paskelbus karantiną, viešbutį teko uždaryti, ir kokia ateitis jo laukia, bei kiek nuostolių teks patirti, kol kas neaišku.

Prieš penkerius metus Ernestas vedė devyneriais metais jaunesnę savo ilgametę mylimąją, dviejų vaikų mamą Jurgitą. Ernestas neslepia, kad jų šeima iki šiol nieko nestokojo – Ernesto laisvalaikis bėga žaidžiant golfą ar užsiimant ekstremaliu sportu, o žiemomis, kai Lietuvoje atšąla oras, šeima ne vienerius metus keliaudavo už Atlanto į savo namus, esančius Floridoje.

„Gyvenimas dabar būtinai pasikeis, aš manau, kad prabangios mašinos ir tas prabangus gyvenimas turi būti iki tam tikros ribos, tu gali sau leisti tiek, kiek tu gali nesiskolindamas, uždirbdamas. Tai čia pagrindinis dalykas, manau. Jeigu tu sau gali leist prisiskolinęs, tai čia vienas kriterijus, kuris tave gali paskui labai skaudžiai pasivyti.

O lietuviai kreditus ne tik kelionėm ima, viskam praktiškai prasiskolina, ne vieną mėnesį į priekį, dengdami poreikius savo. Dabar tokios lenktynės vyksta. Kas ką. Kas daugiau nuvažiuos, kas daugiau kažko blatno suvalgys, kas daugiau kokių asmenukių įsidės. O iš tikrųjų, jeigu pažiūrėti už tų asmenukių, koks tas žmogaus gyvenimas? Asmenukė gražu, viskas spindi, bet kaip žmogus gyvena, niekas nežino. Gal jis grįžęs namo verkia už tuos išleistus pinigus, gal suka galvą, kaip juos atidirbti, niekas nežino.

Bet tada ta minia tau bėga iš paskos ir sako, va žiūrėk, kaip gerai, ir aš taip galiu, aš dar galiu, aš pajėgsiu. Tad čia – žiurkių lenktynės“, – sako verslininkas.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše, antroje laidos dalyje.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (168)