Arūnas patikina – nesmagu taip girtis, tačiau pandemija jam visiškai nebuvo skausminga. Žinomas vyras ir anksčiau be priežasties nemėgdavo kišti nosies iš namų.

„Mes su Inga labai gerai praleidome laiką Maldyvuose, nes ten tiesiog nebūna blogai. Tiesiog tavo akys atsiremia į jūrą ir palmes. Bet mes susigalvojome tokią atrakciją. Tiksliau pati ji atėjo. Ten privažiuoja daug maskviečių, rusų.

Ir atvažiuoja gal kažkokia ten jų vietinė influencerė, ateina ji į pliažą su lagaminu suknelių ir įkinko vyrą fotografuoti. Ant sūpynių, ir vandenyje. Tada dar kartelį. Ir taip tris valandas.

Tokių žmonių yra visame pasaulyje, bet jie labai save sureikšmina, jiems taip smagu žiūrėti į save. Bet, kita vertus, kam kankinti kitus žmones siuntinėjant tas nuotraukas?“, – juokdamasis laidoje „Kasdienybės herojai“ pasakoja žinomas laidų vedėjas ir prodiuseris bei patikina – jie su Inga su malonumu atsisako galimybės kažką pareklamuoti socialiniuose tinkluose, nors pasiūlymų sulaukia išties nemažai.

„Aš neužsidėčiau sau pliuso gyvenime ir smagumo reklamuodamas kažkokius dalykus. Inga lygiai taip pat. Man geriau, sakysime, kažkokį komentarą rašyti apie kažkokią temą, apie politinius dalykus“, – laidoje „Kasdienybės herojai“ sako pašnekovas.

Arūnas Valinskas žodžių į vatą niekada nevynioja, net kai kalba apie Prezidentus. „Dešimt metų turėjom bobą su kiaušais, dabar penkerius turėsim vyrą be jų“ – legendinė Arūno frazė. Arba kita – „Prezidente, jūs esate apgailėtinas, savimi besigrožintis mulkis“. Tačiau Arūnas ir apie save kalba ironiškai. Tiksliau, drąsiai vadina save tobulu.

„Aš net ir dainuoju geriau už Valinskienę, bet niekas to nežino. Ne, čia yra toks juokas, ir visi žmonės, kurie mane pažįsta, puikiai supranta, kad čia yra daugiau saviironijos. Juk žmonės, kurie į save žvelgia šiek tiek su sarkazmu, jie tokio sveikesnio mąstymo.

Jiems lengviau gyventi. Kai tu sugebi pasišaipyti iš savęs, tai tada kiti nepyksta, kai tu ir iš jų pasišaipai. Bet jeigu tu iš tiesų vaidini, kad esi tobulas ir visažinis, tai tiesiog pradedi nervinti kitus žmones. Tai taip, aš esu tobulas. Absoliučiai“, – sako A. Valinskas.

Arūnas griežtai pasisako ne tik apie socialinius tinklus, bet ir apie jaunus žmones. „Didžiausia šiuolaikinio jaunimo problema yra ta, kad jie nesugeba įspirti sau į užpakalį ir pakilti nuo sofos“, – sako pašnekovas.

O štai Oksaną Pikul laidoje jis atvirai giria. „Ji, beje, labai faina. Ji ko gero viena iš tų visų influencerių, kuri tikrai neatitinka pasakymo, kad tušti puodai garsiai skamba. Ne, ji turi ką pasakyti“, – sako Arūnas ir patikina, kad Oksana nėra tokia kvaila tipinė blondinė, kokį įvaizdį ji kartais turi visuomenėje. – Žmonėms visą laiką smagiau įsivaizduoti, kad kiti yra už juos kvailesni, nes tada jie patys sau protingesni atrodo.“

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)