Taip paaugliškai besišypsančio Artūro Zuoko ko gero nėra matęs niekas. Tačiau kartais ir branda ar sunkios gyvenimo patirtys yra niekinės prieš įsiplieskusius stiprius jausmus. Prieš porą savaičių Artūras Zuokas parodos pristatyme Lietuvos meno pažinimo centre pasirodė kartu su žavia šviesiaplauke.

Ši žavi šviesiaplaukė žinoma smuikininkė Augusta Jusionytė. Muzikantė koncertuoja su kameriniu orkestru „NIKO“, ir nemažai skraido po pasaulį. Jai 37, Artūrui 54. Bet žinomas politikas ir verslininkas šiandien patikina, kad amžius tik nereikšminga detalė jų santykiuose.

„Viskas vyko kažkaip labai natūraliai. Ir dabar mes dar esame tame kelyje, vienas kito pažinimo ir tyrimo. Nes tikrai aš nesu šoklys, iš vienų santykių į kitus šokinėti nemoku", sako Artūras.

O kaip gi 17 metų amžiaus skirtumas? Ar jis kažką lemia santykiuose?

„Be abejo, visi tie klausimai, kaip amžiaus skirtumas, be abejonės viduje mano iškilo. Ir mes esame apie tai diskutavę. Tačiau manau, kad visuomenei reikia suprasti vieną šeimos santykiuose kažką smerkti arba kažką palaikyti yra labai slidus dalykas. O vertinti arba suprasti gali tik tie, kurie yra tai patys patyrę. Iš knygų to neišmoksi, iš kitų pasakojimų“, ir čia Artūras prisipažįsta kalbantis apie meilę.

Laidoje Artūras prisipažino jau įsigijęs naujus namus tiksliau, butą. Tik ar jau pasikvietė kartu gyventi ir mylimąją Augustą?

„Ir taip, ir ne, nes ji daug koncertuoja. Ir sakykime, dar esame kūrimosi periode, bet artimiausiu metu, be abejo, galėsime sakyti, kad taip, esame kartu, ir patikina, kad nespjauna į dar vieną santuoką. Manau, kad visi santykiai turi būti su abipusiu įsipareigojimu. Ar tai įvyks? Kada tai įvyks? Kaip tai įvyks? Aišku, ne tik nuo manęs priklauso. Priklauso ir nuo mano draugės.

Bet, aišku, aš niekada nevengiu įsipareigojimų. Jeigu yra santykiai nuoširdūs, ir jie yra ne trumpalaikiai, tai jie vienaip ar kitaip turėtų baigtis įsipareigojimu abipusiu ir jo neturi vengti nė viena pusė. Nes jeigu yra vengimas, sakyčiau, tai yra kažkoks gal dvejojimas.“

Ar Artūras Zuokas įsivaizduoja save dar kartą tampant tėvu?

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)