Niekada apie asmeninį gyvenimą nepasakojęs verslininkas šiandien sako labai besijaudinantis, nes pasiryžo atviriausiam savo gyvenimo interviu. Kas nutiko, kad po septynerių santuokos metų du jauni, žinomi, sėkmingi žmonės pasuko skirtingais keliais?

„Nereikia dabar skirstyti, kas ką paliko, nes vis dėlto tai yra abiejų sprendimas. Pasakysiu paprasčiau išsiskyrė gyvenimo tikslai. Mano gyvenime visą laiką šeima buvo pirmoje vietoje, mano tikslas yra gyventi ramesnį, tokį gal, sakyčiau, nusistovėjusį, stabilesnį gyvenimą.

Aš labai seniai noriu vaikų. Čia kaip viena mano draugė iš Ispanijos sako kai mes susipažinome, tu jau 25 metų vaikų norėjai. Tai mano gyvenime visą laiką buvo tikslas šeima, aš net turiu tokią susikūręs viziją, kaip ta šeima turėtų atrodyti, kaip gyventi, ką veikti.

Greičiausiai čia mūsų nuomonės nesutapo“, laidoje „Kasdienybės herojai“ pasakoja žinomas vyras.

Kitą mėnesį teismas, tikėtina, galutinai išskirs Artur ir Ievą. Šviežiai iškeptas viengungis sako bandęs užsiregistruoti internetinių pažinčių programėlėje, bet ištvėrė vos pusdienį. „Man per dieną tenka atsakyti apie 70 laiškų darbo klausimais apie mitybą ir sportą, todėl kalbėti apie nieką nebuvo kantrybės. Be to, pažintis internete reikia perprasti".

Kaip jis reaguoja į kalbas, kad žmona įsimylėjo kitą?

Visas interviu vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt