Taigi, pradėkime Kristinos istoriją nuo pradžių. Ne veltui Kristina ir Povilas vadinami jaukumo kūrėjais. Kai Povilo tėvai prieš dvidešimt metų sukūrė užuolaidų ir kitos namų tekstilės įmonę, viską darė patys. O dabar Kristina su vyru vadovauja šimto žmonių komandai keliose šalyse, o žymiausia ko gero jų namų kvapų įmonė „Krispo“.

„Yra atsakomybė, yra pavardė. Vyras visą laiką mėgsta sakyti vaikams, kai jie kažką padaro, kokią tai klaidą, prisidirba tu turi jausti atsakomybę už pavardę.

Reputacija yra viskas. Ypatingai, kai yra šeimos verslas. Tai, kad verslą pradėjo vyro mama, man, pavyzdžiui, yra didelė atsakomybė“, gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako pašnekovė.

Susituokę Stroliai įniko kurti verlą, o vienas po kito vaikai į šį pasaulį pasibeldė tarsi savaime. Kristina patikina nebuvusi iš tų moterų, kurios svajoja apie gausią šeimą ir namų židinio kurstymą. Veikiau priešingai. „Niekada nebūčiau patikėjusi, kad turėsiu penkis vaikus“, sako verslininkė.

„Visada galvojau, kad turėsiu vieną vaiką daugiausiai. Keliausiu, mokysiuos, dirbsiu, būsiu karjeristė. Aišku, aš tuo keliu ėjau, ir Amerikoje baigiau magistrantūros studijas. Ten ir dirbti pradėjau, planavau Niujorko džiunglėmis vaikščioti, o tikrai ne su 5 vaikais būti.

Kai susilaukiau pirmosios dukros Elzės, mažai kas pasikeitė žinote, mergaitė lengvai auginama, labai rami, ir taip viskas gerai dėliojosi. Aš toliau karjeros siekiau. O tada pabiro kaip žirniai iš kibiro dar 4 vaikai. Gerai, kad aš galiu tą karjerą daryti ir dabar, nes tik būdama mama, ko gero, aš tikrai nebūčiau tokia laiminga“, sako kaunietė.

O dabar Kristiną galėtume pavadinti išties labai turtinga moterimi. Nuosavas verslas, nuolatinės kelionės ir gausus būrys vaikų šitiek reikalų užtektų ir keliems gyvenimams.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)