„Mes prieš naujus metus pakeitėme gyvenamąją vietą, įsikėlėme į naują būstą. Atsirado daug tokių dalykų namuose. Vaikai mūsų užaugo, išsikėlė. Šiuo metu abu mano vaikai gyvena Berlyne. Ir mes tiesiog ieškojome dukrai buto, skaitėme kažkokius skelbimus, žiūrėjome. Paskui pamatėme vieną įdomų skelbimą, nuvažiavome pažiūrėti ir supratome, kad mes čia sau pirksime šitą butą.

Tai taip ir atsitiko, kad mes neplanuotai atsidūrėme miške. Dabar jaučiu naujus potyrius toje vietoje, kur gyvenu. Sniego kasimas, žolės pjovimas“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako A. Mamontovas.

Andrius rengia ne tiek jau daug koncertų. Gal todėl kai jis paskelbia apie koncertą kurioje nors Lietuvos arenoje, žmonės bilietus pradeda pirkti prieš metus, o likus keliems mėnesiams iki renginio, jų gauti tiesiog nebeįmanoma. O kai visai neseniai Andrius išleido vinilinę plokštelę „Pabėgimas“, visas tiražas buvo parduotas per savaitgalį.

Nepaisant pandemijos, pernai Andriui pavyko įgyvendinti beveik visą koncertinį turą per dešimt Lietuvos miestų. „Vasarą jau supratome, kad privalome užsidirbti visiems metams“, – sako dainininkas.

„Aš pagaliau savaitę ar dvi supratau, kad aš jau pavargau nuo to karantino. Ir aišku, kad dar kažkiek jis bus, bet manau, kad pasaulis vienaip ar kitaip pradės ieškoti dabar sprendimų, kaip gyvenimas turėtų tęstis, nes nebegali jis būti tiek ilgai sustojęs“, – sako dainininkas.

Dainininkas, prodiuseris, aktorius ir fotografas – bet kuri Andriaus veikla visuomet sulaukdavo itin didelio visuomenės susidomėjimo. Tačiau per 38-erius metus scenoje Andrius ko gero nedavė nei vieno interviu apie savo asmeninį gyvenimą. Ir ne atsitiktinai – šiandien Andrius sako, kad ir taip turėjo sumokėti išties didelę kainą už populiarumą.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (99)