Paklausta, ar nebūna skaudžių momentų, kai nepažįstami žmonės turi išankstinę nuomonę, Agneta patikina: „Man kažkaip nėra skaudu, ką žmogus X bendraudamas apie mane galvoja, kol neatsiranda kokia nors tiesioginė neapykanta arba tiesioginis diskomfortas bendravime. Tikrai girdžiu, kad galbūt jie galvojo apie mane kitaip ir labiau patinku, kai susipažįsta.“

Prieš dešimt metų Toronto Raptors klubas pasiūlė Linui ketverių metų kontraktą, kurio suma – 16 milijonų eurų. Nepaisant įspūdingų vyro kontraktų, Agneta patikina visada pati norėjusi dirbti, todėl laukė progos, kuomet grįš į Lietuvą ir galės imtis savo verslo.

„Mano pajamos man labai daug ką keičia, man patinka būti nepriklausomai, nesitarti dėl savo pirkinių arba kaip tik nustebinti savo vyrą ir ką nors jam padovanoti. Aš manau, kad nežinai, kokia gali ateiti situacija gyvenime ir kaip gali per vieną dieną viskas dingti. Nes yra pavyzdžių, kur nepasisekę verslai arba NBA yra daug žaidėjų, kurie sugebėjo pralošti, bankrutuoti. Aišku, gal ta motyvacija sumažėja, kai esi absoliučioje gerovėje“, – svarsto Agneta.

Agneta Kleizienė

Iš Kauno kilę Linas ir Agneta gyveno Amerikoje, Graikijoje, Kanadoje, Stambule, Milane. Agneta visuomet buvo šalia savo vyro – kasdien tarp treniruočių gamindavo vyrui sveiką maistą, rūpinosi namais, stengėsi pritapti krepšininkų bendruomenėje.

Italijoje gimė ir poros pirmagimis, dabar jau penkerių Jokūbas.

Pirmuosius dvejus metus Agneta patikina visą laiką skyrusi sūnui ir mano, kad pagimdžiusios mamos neturėtų skubėti į darbus. Agneta teigė esanti prieraišios motinystės šalininkė ir norinti skirti kuo daugiau laiko sūnui, todėl neslėpė, kad neskubės susilaukti antrojo vaikelio.

Porai grįžus gyventi į Lietuvą, Agneta jau žinojo, kad nori įkurti sveikatos, jaunystės ir grožio namus. Čia pardavinėjamus natūralius papildus, vitaminus, kosmetiką ir supermaistą kasdien vartoja visa Kleizų šeima. „Paslėpti savo trūkumus – jokia nuodėmė“, – sako Agneta.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)