Prieš penkiolika metų muzikiniame televizijos projekte „Kelias į žvaigždes 2” kartu su Merūnu Vitulskiu ir Radži išgarsėjusi Agnė sceną paliko savo populiarumo viršūnėje. Gelbėdama pirmąją santuoką. Tiesa, nesėkmingai.

Bet nuo to laiko, kaip sakoma, nutekėjo daug vandens Agnė patyrė itin sunkių gyvenimo išbandymų, apie kuriuos žinojo kone visa Lietuva. O šiandien ji trečią kartą ištekėjusi moteris, ir kaip pati sako, išgyvenanti tikrą aukso amžių.

Tad kokia ta trečioji santuoka, kai tau 45?

„Galiu pasakyti, kad ji yra ta apgalvota. Ne po koncerto. Ji yra jau gana brandaus proto. Tas žmogus nėra iš pramogų pasaulio. Turi būti balansas. Tiesiog aš būnu savimi, jis būna savimi ir mes kartu derame. Tik tiek. Ir jeigu kas galvoja kitaip, tai nepavydėkite, mes vis tiek derame“, besijuokdama laidoje „Kasdienybės herojai“ sako pašnekovė.

Pasitraukusi iš viešumos žiniasklaidai vėliau Agnė yra prisipažinusi, kad dėl to nelemto viešumo subyrėjo jos pirmoji šeima, nes vyras negalėjo šalia savęs pakęsti visų dėmesį traukiančios moters.

Tačiau Agnė ištekėjo antrakart kaip pati sakė, patyrusi didžiulę ir svaiginančią meilę. Deja, santuokos idilė tetruko dvejus metus. Todėl išsiskirti atrodė visiškai logiškas sprendimas.

„Jei 4 metus delsiau, reiškia, buvo sunku. Bet padariau, ką reikėjo padaryti. Šiandien galiu pasakyti reikėjo padaryti tą anksčiau.

Tarp kitko, aš galiu pasakyti, aš buvau viena 6,5 metų. Viena. Jokio vyro. Manau, tai yra daug. Mano sąžinė yra rami, aš neiškeičiau vienos pirštinės į kitą. Tegul visos tik pabūna vienos 6,5 metų. Aš nelabai pažįstu savo aplinkoje moters, kuri nieko neturėjo per 6,5 metų“, sako žinoma moteris.

Agnė visus savo santykius slėpė po devyniais užraktais, ir niekada nepasigailėjo savo sprendimo sako, kad tai labai padėjo santykiams. „Nenoriu, kad mano žmogus gerai jaustųsi“, sako dainininkė.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)