Agnės bičiuliai žino, kad link vakaro jai geriau neskambinti – moteris turi griežtą rutiną – keliasi itin anksti, ir didžiąją dalį darbų padaro dar iki pietų, todėl į pavakarę jau būna išties pavargusi. „Neslėpsiu, dėl darbų gausos patiriu emocinę įtampą“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako Agnė.

Agnė iš savo sekėjų socialiniuose tinkluose nuolatos sulaukia kritikos, kad gyvena neskaičiuodama pinigų – perka prabangius drabužius, vairuoja naują „Maserati“ automobilį, keliauja, nuomojasi daugiau nei dviejų šimtų kvadratinių metrų butą Vilniaus centre, tačiau savo būsto įsigyti neskuba.

„Aš apskritai tokios filosofijos laikausi, kad tu turi sau duoti tokius dalykus, kurių tu nori. Pavyzdžiui, aš noriu gyventi Vilniaus centre dabar. Gal kai būsiu sena, aš norėsiu gyventi kaime, taidabar ir gyvenu“, – sako žinoma moteris.

Agnei šiemet suėjo 40, tačiau ji nebijo prisipažinti: „Patinku sau labiau nei bet kada, ir tokia graži sau dar niekada neatrodžiau.“

Nors Agnė sako, kad grožis niekada nebuvo svarbiausias dalykas jos gyvenime, moteris dėl jo paaukojo nemažai. Ne viena grožio operacija – koreguota krūtinė, atlikta pilvo plastika, riebalų injekcijos į veidą, antakių pakėlimo operacija, viršutinių vokų plastika. Nuolatinė svorio kontrolė, jokių skanėstų vakarais. O ir šiandien Agnė prisipažįsta išgyvenanti dėl to, kad dėl burnoje esančių implantų sunkiai gali aiškiai kalbėti.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)