Šiandien 39-erių Agnė sako tiesiai šviesiai – aš gyvenau neigdama savo stambumą, ir prisipažįsta, kad jos išvaizda ne kartą gyvenime yra jai pakenkusi – televizijoje ir renginiuose jai ne kartą užtrenktos durys, nes neva buvo per stora.

„Aš esu pakankamai jautrus aplinkai ir empatiškas žmogus, ir aš tai jaučiau. Sakydavau, kad "ai grožis valdo pasaulį", lėkšta kokia ten nors vedėja. Nebūtinai ten ta vedėja yra lėkšta dėl to, kad ji yra liekna. Tai buvo vienas iš ženklų, kur aš viduje jaučiau, kad savo iškalba, žiniomis ir linksmumu bei greitu situacijos pagavimu, ir gebėjimu dirbti tiesioginiame etery, tai galėjau tuos darbus tikrai gauti, bet paskui kai pamačiau pasirinkimus, tai tie žmonės buvo, tiesą pasakius, smagūs, faini, profesionalūs ir liekni“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako žinoma moteris.

Praeitą savaitgalį Vilniaus knygų mugėje Agnė pristatė savo ką tik išleistą knygą apie ketogeninę mitybą. Agnė neslepia – nauji mitybos įpročiai ją pakeitė neatpažįstamai. Per penkerius metus, po dukrelės Jonės Adelės gimimo, Agnė atsikratė net trečdalio savo svorio, ir sulieknėjo dviem dydžiais.

Paklausta, ar jai nėra tekę kreiptis į plastikos chirurgus, Agnė sako: „Aš tikrai nesu prieš. O šiaip, tai jūs kalbatės su dviejų vaikų mama, tai galimai jau galėjo būti, siekiant gražesnių tam tikrų dalykų, kurie išsinešioja mamoms ir visoms moterims.“

Agnė prieš dešimt metų išsiskyrė su savo sūnaus Garbieliaus tėvu, futbolininku Deividu Šemberu. Ir nors praėjus dvejiems metams Agnė antrą kartą ištekėjo ir susilaukė dukros, šiandien žinoma moteris sako tiesiai šviesiai: „Skyrybos yra visam gyvenimui, jos niekada nesibaigia. Aš tuokiausi per jauna ir nesuvaldžiau tokių situacijų, kurias dabar jau mokėčiau suvaldyti.“

Agnė socialiniuose tinkluose kelioms dešimtims tūkstančių savo gerbėjų demonstruoja išties įdomų gyvenimą – žvaigždžių vakarėliai, geriausioms šalies įmonėms organizuojami renginiai, nesibaigiančios kelionės. Tačiau Agnė neslepia, kad ji nuolatos lankosi pas psichologą, o versle toli gražu ne visi projektai pasiteisina ir leidžia jai gerai užsidirbti. Kad ir pernai po ketverių metų gyvavimo duris užvėrusi išskirtinių vaikiškų žaislų parduotuvė sostinės Vokiečių gatvėje.

Agnė gimė turtingoje ir žinomoje šeimoje. Jos tėvas – Edmundas Armoška – garsus kolekcininkas, o mama Dalia – buvusi operos solistė. Agnė neslepia – gimti tokioje šeimoje – didžiulė privilegija, nors garsi tėvų pavardė jai gyvenime ne tik padėjo, bet ir kenkė.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše, antroje laidos dalyje.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (75)