Ieva sako atvirai tokia suma tikrai ne riba. Yra lietuvių, kurie tikrai socialiniuose tinkluose uždirba ir gerokai daugiau nei ji.

„Aš tikrai aktyviai daug visko darau, todėl faktas, kad tai atneša kažkokią pinigų sumą. Bet tai yra ilgalaikis rezultatas. Tai yra 5-6 metai didelio įdirbio. Faktas, kad šis darbas nėra blogai apmokamas. Bet reikia įdirbio ir viskas taip lengvai neateina“, laidoje „Kasdienybės herojai“ itin atvirai pasakoja pašnekovė.

Socialiniuose tinkluose Ievos kasdienė rutina primena svajonių gyvenimą. Moteris tarsi nedirba, nuolatos keliauja, lankosi prabangiose vietose, ir, atrodytų, tik puošiasi ir pramogauja. Bet žinomumas Ievai taip pat nemenkai ir apsunkino gyvenimą.

„Net ir antrą pusę sudėtingiau susirasti negu, man atrodo, tiesiog eiliniam žmogui, kuris gali atsisiųsti kokią programėlę, ir eiti į pasimatymus kiekvieną dieną. Faktas, kad taip nevyksta šitame pasaulyje, kai esi tikrai geriau žinoma, nes daug kas nori tuo pasinaudoti.

Ne visiems įdomi tu. Kokias knygas skaitai, neįdomu. Svarbu, kad tiesiog gerai atrodai. Turi Instagrame daug sekėjų, varome į pasimatymą. O man atrodo, gyvenimas yra ne apie tai“, sako žinoma moteris.

Tenerifė visai žiemai. Meditacijų ir jogos stovykla Tailande. Po to banglenčių stovykla. Taip atrodė pastarieji Ievos metai. Moteris patikina dabar sakanti „taip“ įvairioms pramogoms tik dėl to, kad neturi rimtesnių įsipareigojimų. Tačiau patikina neįsivaizduojanti savęs tiek bekeliaujančios po pasaulį, kai turės šeimą ir vaikų. O būti mama ji jau nori.

„Kiekvieną rytą dėkoju likimui, kad galiu keltis be žadintuvo“, paklausta apie didžiausią influencerės darbo privalumą nedvejodama savo Ieva, savo socialiniuose tinkluose propaguojanti grožį, sportą ir sveiką mitybą. O kadaise Ieva dirbo reklamos srityje ir kiekvieną dieną praleisdavo biure.

Ieva patikina atradusi savo laimės paslaptį. Ir ji yra toli nuo dažnai kiek pervertinamo perfekcionizmo ir maksimalizmo. Tai gyvenimas nepersitempiant, nesiplėšant, savu tempu. Tačiau kaip tai atsispindi kasdienybėje?

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)