Vienas vyras socialiniame tinkle „Reddit“ pasidalijo istorija apie tai, kaip jo sužadėtinė kasdien prieš miegą prašo padaryti jai ilgą masažą. Jis nekenčia to daryti, ypač kai yra pavargęs ir nori tiesiog griūti į lovą. Paaiškėjo, kad jis nėra toks vienintelis. Kiti vyrai taip pat atskleidė, koks jų merginų elgesys juos itin erzina, rašo mensxp.com.

Štai keletas dalykų, kurie nervina vaikinus. Kiti vyrai, turintys merginas, veikiausiai juos supras, o tie, kurie yra vieniši, tikriausiai nusijuoks, dėkodami žvaigždėms, kad jiems nereikia su tuo taikstytis.

1. Vyrukas nori miegoti

„Ne mano dabartinė mergina, bet buvusi. Prieš miegą jau lovoje ji prašydavo pažaisti įvairiausius žaidimus. Pavyzdžiui, pasakyti, ką ji galvoja, ar atspėti, ką ji pirštu braižo ant mano nugaros. Arba pradėdavo lovoje su manimi kalbėtis. Po velnių, tu turėjai visą dieną, kad su manimi pasikalbėtum, o dabar leisk man tiesiog pamiegoti“.

2. Dvipusis eismas

„Kai ji paprašo manęs ką nors padaryti, aš padarau. Jokių problemų. Jei tik aš jos kažko paprašau, sulaukiu nustebusio žvilgsnio, tarsi būčiau nepasakęs „prašau“, „ačiū“, „aš tave myliu“, „kokia tu graži“ ir panašiai. Ir taip kiekvieną kartą. Nuo paprasto prašymo kažką paduoti iki visų kitų dalykų tiesiogine to žodžio prasme“.

3. Susikabinimas už rankų

„Nemėgstu nuolat būti susikibęs už rankų. Kartais tai gražu, bet man nereikia ir nenoriu nuolat liestis. Jei tik esame lauke, ji iš karto griebia mano ranką“.

4. Aš nesidaliju maistu

„Atsikanda mano maisto ar siurbčioja mano gėrimus. Turėkite galvoje, kad ji tai daro nuo tada, kai prieš 3 metus pradėjome kartu gyventi. Iš pradžių tai buvo miela. Dabar tai tiesiog velniškai erzina, nes aš noriu atsisėsti ir mėgautis savo maistu, o kažkas nuolat bando dalį jo pavogti“.

5. Neliesk jo daiktų

„Ji kilnoja mano daiktus iš vienos vietos į kitą, nieko man nesakydama“.

6. „Netflix“ ir pašaliniai reikalai

„Mes susėdame ir žiūrime ką nors kartu – kažką, ką nusprendėme abu žiūrėti, ar tai, ką ji nori žiūrėti, bet tada ji įlenda į savo telefoną ir nemato, ką rodo per televizorių. Tada ji pradeda klausinėti, kas tas žmogus ar kas įvyko per tą laiką“.

7. Ir...

„Ar aš tave erzinu?“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją